2789
بنظرت ممکنه سالک باشه؟ خیلی حالم بده

نه سالک نیست اون زیرش مایه داره جرم داره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ممکنه سالک باشه؟ خیلی حالم بده

بخدا من تو این یه مورد تجربه ایی ندارم که کمکت کنم ایشالا که هیچی نیست یه متخصص نشونش بده خیالت راحت شه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اره خارش داره ولی نه زیاد پماد ک براش میزنم بهتر میشه

ده روز طول میکشه تا جا زخم یا جوش یا نیش پشه خوب بشه این چند روزه؟ببر دکتر نشون بده

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ده روز طول میکشه تا جا زخم یا جوش یا نیش پشه خوب بشه این چند روزه؟ببر دکتر نشون بده

همش تقصیر شوهرمه روز اول گفتم برو پماد بگیر مسخرم میکرد میگفت خودش خوب میشه فکنم ده روز میشه ولی یکم جم شده خشک شده بود ظهری خاروندش زخمو کند باز تازه شد

همش تقصیر شوهرمه روز اول گفتم برو پماد بگیر مسخرم میکرد میگفت خودش خوب میشه فکنم ده روز میشه ولی یکم ...

چیزی نیست چون دست زده اینجور شده خوب میشه 

همش تقصیر شوهرمه روز اول گفتم برو پماد بگیر مسخرم میکرد میگفت خودش خوب میشه فکنم ده روز میشه ولی یکم ...

هیچ پومادی نزن فقط دکتر ببینه ، هفت تا دکتر  متخصص بالاسر بچه اجیم من بود  هر چیزی نزن زخم باز هست