2777
2789
عنوان

دارم سقط میکنم

575 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها بتام از ۳۷/۵ امروز رسید ب ۲۲ اولی تیتر بتا بود دومی مثبت منفی ولی نشون دکتر دادم گفت دوروز دیگه تکرارش کن ولی داره سقط میشه الان ک رسیدم خونه افتادم ب لکه بینی یعنی چند ساعت دیگه سقط میشه من میترسم توروخدا اگر تجربه ای دارید بگید

چی بخورم زودتر دفع بشه من خیلی دل بهش بستم یعنی خوشحالیم فقط پنج روز بود خدا😭😭ولی راضی ام ب رضای تو

هوی نر خواهر مادر....درخواست نده بی ناموس

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پنج هفته و یک روز فقط دعا میکنم پوچ باشه نه خارج رحمی

چقد بتات پایینه . من پنج مفته بتام بالای ۲۰۰۰ بود . ولی تقریبا پوچ بود . و توی ۸ هفتگی سقط کردم .البته کورتاژ کردم .خونریزی ندلشتم

خیلی سخته واقعا

نه دیگه میترسم از بارداری ی دختر دارم همونو خدا برام حفظ کنه عزیزم توخونه میشه سقط بشه دوست ندارم برم بیمارستان دکتر گفت خونریزی کردی بیا بیمارستان

کمرت شله صفراوی مزاجم که هستی سوق عدس بخور بعد که خونریزی کم شد سویق گندم-قرص خون اسلامی هم بخور که ...

عزیزم بتا پایینه داره سقط میشه

چ دمنوشی بخورم برا پاکسازی رحمم

مگه سونو ندادی؟! ک بدونی خارج رحمیه یا ن؟

نه بتام پایین بود درگیرش بودم برم بالا دکترمم گفت دورپز بعد تکرارش کن و بیا احتمالا اونروز میخاد بفرستم ولی فکر نکنم باشه اگر بود اول میرف بالا بعد کم میشد