2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی من شش ماهه الان ب دندون روزی چهار پنج بار کارمیده ولی قبلا هر دوسه روزی یک بار

نینی منم همینجوری بود تاالان ولی چندروزیه که کم دفع میکنه شما واکسن شش ماهگی زدین؟

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

2ماه ونیم روزی شیش هفت بار

برای پسرمنم کارمیکرذ هرروز ولی الان نمیذونم چرا سه چهارروزه شکمش کارنکرده 

اره دیروز زدم تا الان همش تبش بالا پایین میره میشه بگین نی نی شما چندکیلو بود شش ماهگیش؟

عزیزم نینی من پس فردا واکسن چهارماهگی داره تازه. انشالله که زودترخوب بشه شیرخودتو میدی؟ 

عزیزم نینی من پس فردا واکسن چهارماهگی داره تازه. انشالله که زودترخوب بشه شیرخودتو میدی؟ 

اها فک کردم شش ماهشه..ممنون 😘..اره شیرخودمو میدم چهارماهگیش ۷کیلو ۵۰۰ بود دیروز بردمش ۷و۳۰۰شده بود اضاف ک نکرده هیچ کمم کرده بخاطر دندوناشه ازپایین یکسره میره نمیدونم چیکا کنم وزن بگیره😔

اها فک کردم شش ماهشه..ممنون 😘..اره شیرخودمو میدم چهارماهگیش ۷کیلو ۵۰۰ بود دیروز بردمش ۷و۳۰۰شده بود ...

وزن تولدش چنده؟ 

۳کیلو

خب دوبرابر وزن تولدش شده جایه نگرانی نداره غذای کمکی شروع کن براش فرنی حریره بادام 

2827
2791
2779
2792