2777
2789
عنوان

بیایددرد دل کنم

57 بازدید | 10 پست

من عروس اول یه خانواده هستم که خیلی اذیت شدم ازشون زندگی خودموهمسرم تحت تاثیردخالت هاشون قرارگرفت.حالااگه قسمت بشه دارم جاری دارمیشم

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترخانم خوب وساده ای هستن.ولی هنوزهیچی نشده خانواده هابه مشکل خوردن.پدرعروس خانم ۲باربه مادرشوهرم گفته دخالت نکن توزندگی اینا.من غصه میخورم که چراانقدسکوت کردم‌.چرامنم جواب ندادم بهشون

دخترخانم خوب وساده ای هستن.ولی هنوزهیچی نشده خانواده هابه مشکل خوردن.پدرعروس خانم ۲باربه مادرشوهرم گ ...

ببین من فعلا جاری دار نشدم اما جدیدا به این نتیجه رسیدم که چرا ساکت موندم وقتی فکر میکنم به روزی که جاری بیاد از خودش دفاع کنه بهش حق میدم وافسوس میخورم به حال خودم

البته شایداینطورکه ایناپیش میرن همه چی منتفی بشه.مادرشوهرم اونروزسرهمین قضایاازخونش قهرکرده رفته خونه دامادودخترش که مثلاگربرو دم حجله بکشه.ناگفته نمونه که پشت سرمنمیش این خانواده بدگویی کرده بودن

ببین من فعلا جاری دار نشدم اما جدیدا به این نتیجه رسیدم که چرا ساکت موندم وقتی فکر میکنم به روزی که ...

حسی که من دارم‌.چیکارکنم که این فکرا رو بریزم دور

البته شایداینطورکه ایناپیش میرن همه چی منتفی بشه.مادرشوهرم اونروزسرهمین قضایاازخونش قهرکرده رفته خون ...

به نظرم تو اصلا باهاشون رفت وآمد نکن مخصوصا تو این دوران.اصلا براتم مهم نباشه بگن حسودی میکنه من برادرشوهرم عقد کرد به خاطر اخلاق گندشون طلاق گرفت دختره نشستن گفتن عروس بزرگمون به دختره گفته بود که باهاش چیکارا کرده بودیم به خاطر همین عروسه ترسید د حالی که من اصلا باهاش حرف نزده بودم.

الان که باایشون یه مقداررابطشون بدشده بامن خوب شدن.واقعامادرشوهرم آدموعصبانی میکنه.مثلابرای لجبازی باکسیکه دعواش شده محلش نمیده.ولی بقیروحلواحلوامیکنه