jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 عنوان تست بتا 106 بازدید | 8 پست سلام هفته پنج حاملگی هستم عددبتام ۱۳۴۱۵.۰۲ هستش ایانرمال هستش مشگلی نیس کسی میدونه تابرم دکترمونده ممنون میشم بگید؟ مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا.... 1400/09/23 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27835 خوبه عزیزم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 هفته 5🤔🤔ینی روز چند پریتع نمیدونم هشت روزهست ازپریودم گذشته مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 اره چون دوقلو ان باید زیاد باشه بتات اهان مرسی اره رفتم دکترهفته پیش دوتاساک دیده شد مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 خوبه عزیزم خداروشکرخیالم راحت شدش مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
زمستانبارانی عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1810 آن شاالله خدا برات حفظشون کنه آن شاالله نه ماهه دیگه به سلامت بغلشون بگیری گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃
jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 آن شاالله خدا برات حفظشون کنه آن شاالله نه ماهه دیگه به سلامت بغلشون بگیری ممنون عزیزم ایشالاقسمت اونایی که میخوان بکنه دامنشون سبزبشه مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....