چندباری که منو همسرم دعوا میکنیم این اواخر بهم میگه تو هیچ گوهی نیستی😔خ دلم میشکنه،
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
یعنی حتی وقتی ناراحت میشم از چیزی یا کسی یا جایی بهم میگه تو چه گوهی هستی که ناراحت بشی؟
جدیدا دست بزن هم پیدا کرده،
تا خوبه خوبیم خ عالیه اما وقتی دعوامون بشه دیگه فاجعه
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش بگو قابلمه میگرده درشو پیدا میکنه توهم هیچ گوهی نبودی 😐
😂دمت گرم وسط گریه هام خندوندیم
تو دعوا یه ادمایی هستن خیلی عصبانی میشن و سریع از کوره در میرن.اگه نابلد باشی و سیاست نداشته باشی توام لجبازی میکنی و آتیش دعوارو بیشتر میکنی و باعث میشی وباعث میشی تمااااام حرمتا و احتراما از بین بره.اگه یه ذره سیاست داشته باشی سکوت میکنی و اون لحظه هیچی نمیگه تا آتیشش بخوابه بعدم خودش مثه چی پشیمون میشه.فقط تو عصبانیت باهم کل کل نکنین،یه چیزی اون بگه دوتا تو بگی
تو دعوا یه ادمایی هستن خیلی عصبانی میشن و سریع از کوره در میرن.اگه نابلد باشی و سیاست نداشته باشی تو ...
دقیقا همینطوره که گفتی
چون با همچین آدمی دقیقا سرو کار دارم و دیدم اگه بخوام مثه اون باشم باید فقط جنگ و دعوا کنیم تهشم فحش بکشیم بهم.هیچ زمانی نزار حرمتا از بین بره، اگه اونم حرفی زد تو سکوت کن نزار روتون تو روی هم باز شه،خودت پشیمون میشه و اتفاقا تو به چشمش بیشتر میای.