2777
2789
عنوان

گشنمههههههه 😪😪😪😪😪

203 بازدید | 33 پست

نه صبحونه خوردم نه دیشب چیزی واسه شام 

امروز هم مامانم مرغ گذشته 

منم مرغ و تخم‌مرغ و گوشت و کدو و بادمجان 🍆 سیاه  نمی تونم بخورم بوش باعث حالت تهوع میشه واسم

بخورم هم خیلی کم 

حالا اون یکی ها رو میتونم بخورم اما مرغ اصلللللاااا 

حالا مامانم همش داره غذا ها رو با مرغ میذاره 

خورشت مرغ نمی دونم آبگوشت مرغ مرغ آبپز مرغ فلان 😐

خیلی گشنمه نمی دونم چی بخورم این ده روز 2کیلو لاغر شدم 😂😐

به مامانم گفتم بزار برم پیش عمم غذا بخورم ماکارونی زیاد گذاشته دیدم داره دعوا میشه گفتم اصلا نمی خوام اونم ..‌.

این چ بدبختیه من گرفتار شدم؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ مرغ با برنج نذاشه

برنجشو بخور

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

چون عمت بود نذاشت بری والامن یه عکس باعمم گذاشتم پروفایل مامانم قیامت کرد😒

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚

دیگه چی موند خواهر من؟😄

خودت یچیزی بپز 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔