2777
2789
عنوان

۷روز قبل موعد

362 بازدید | 36 پست

سلام

خانما من ماه اول اقدامم ۳۰سالمه

یک هفته مونده خیلی پادرد دارم

رونای پام درد میکنه و دیشب تو رحمم تیرکشید

احتمال بارداری هس؟

بی بی چک الان جواب نمیده؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی چخبر

فدات عزیزم

خیلی داره بهم سخت میگذره

تو علایم نداری؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
برا من بی بی چک روز موعدم مثبت شد

دوس داشتم قبلش میزدم 

منم ده روز مونده به موعدم گلم امروز ظهر ترشحاتم قهوه ای رنگ بود بنظرت یعنی ممکنه باردار بشم

من دیشب ترشح سفید داشتم

واقعا ادم نمیدونه علایم یا نه

ولی برای من قهوه ای نبود

ولی امروز درد پام زیاد

چن روز از اقدامت گذشته

اخه من نمیدونم کدوم اقدامم گرفته

۵ روز طول میکشه اسپرم به تخمک برسه  از اخرین اقدامت یه  هفته بگذره بیبی چک نشون میده

ازاخرین اقدامم ۶روز گذشته

من دیشب ترشح سفید داشتم واقعا ادم نمیدونه علایم یا نه  ولی برای من قهوه ای نبود ولی امروز در ...

انشالله که دوتامون باردار باشیم عزیزم من کمر درد و و درد تخمدان و حتی حالت تهوع چنروز بعد اولین اقدامم داشتم ولی الان اینارو ندارم فقط امروز ظهر لک قهوه ای دیدم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار