2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه به سرپرستی گرفتن خوبه؟؟ از شیرخوارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست
خاله ی مامانم اینکارو کرد الان بچه هه بزرگ شده 43 سالشه و عاشقه مادرشه با اینکه میدونه مادره واقعیش ...

یکی از اقوام ما هم همین کار رو کرد ، البته بچه نوزاد نبود ۴،۵ ساله بود 

الان از همه بهتر از مادر تنهاش مراقبت میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ی دختر دارم خودم شاغلم و ۳۵ سالمه ریسکای زایمان رو داره دخترم همش بچه میخواد دوست دارم ی شیرخوار ببارم ولی شنیدم نمیدن یا چندسال باید بری بیای فعلا ببخیال شدم ولی سپردم به دوستان اگه بچه ای بدون پدرومادر باشه بگن بهم ...

منم مثل شما بچه دارم ولی دوست دارم این کارو تجربه کنم... یکی از فامیلا فکر کنم خلاف میشه از یه استان دیگه بچه از خانواده گرفتن ینی به ازای پول باردار شده طرف و بچشو دادن به اینا بازم بعد یه سال یه پول خوب گرفتن تا شناسنامه اش رو بدن ولی خدایی این بچه انقدر شبیه این پدر مادره که نگو و بسیار شیطون بلا

ایرانی ترین ایرانی

من میتونم یه سوال از شما بپرسم؟

من کامنت شما رو یه جا دیدم که گفتید موهاتون ریزش داشتن محلول استفاده کردین رویش کردن 

بعد از اون دیگه از محلول استفاده نکردین؟ موهاتون پر شدن؟چه مدت از محلول استفاده کردین