amirreza8322 مدیر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 244 عنوان کمکم کنید😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست رفتم دکتر گفت سندروم روده داری شکمم غار غور میکنه بعضی وقتا تو مدفوعم کف هست ولی خون نیست بعضی وقتا وسط شکمم درد میکنه بعضی وقتا پهلو راست و چپ وزنم خیلی نیومده پایین در ضمن آزمایش خون دادم فقط یکم کبد چرب داشتم در ضمن یکم بی اشتهام نظرتون؟؟؟؟؟ 1400/09/23 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirreza8322 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 244 🤣🤣🤣 میخوای چیکار خو شماره واتساپ نخواستم که ایدی توییت خواستم😂😂
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 خو شماره واتساپ نخواستم که ایدی توییت خواستم😂😂 لزومی نداره ک بدمت😂الان خوب شدی؟داشتی زار میزدی🤣 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
amirreza8322 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 244 لزومی نداره ک بدمت😂 الان خوب شدی؟ داشتی زار میزدی🤣 خو یکم روحیه گرفتم دیگه داشتم ترتیب مراسم تدفینو میدادم😂😭
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 خو یکم روحیه گرفتم دیگه داشتم ترتیب مراسم تدفینو میدادم😂😭 خاااک😐🙄😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫