2777
2789
عنوان

چه رنگی ....

43 بازدید | 2 پست

یه مانتو مشکی گرفتم نمیدونم چه رنگی شال بگیرم بهش بخوره بنظرتون چه رنگی شال بگیرم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بستگی به شخصیت و تیپت داره قرمز آبی کاربونی از این سبز خوشرنگا بقول کی بود میگفت سبز آبشاری بنفش کم رنگ یاسی و...

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

به مشکی تقریباً همههههههههه رنگ میاد، بجز قهوه‌ای و سورمه‌ای که زیاد جلوه نداره.

خردلی، زرشکی، سبز، قرمز و... قشنگ میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB