2777
2789

دوتایی 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوتایی 

تاحالا همسرم براش کسی تولد نگرفته..

نمیدونم دوتایی بریم بیرون خوشحال میشه یااینکه خونه روبراش تزئین کنم وباخانوادم براش جشن بگیرم.؟

خیلی مرددم

تاحالا همسرم براش کسی تولد نگرفته.. نمیدونم دوتایی بریم بیرون خوشحال میشه یااینکه خونه روبراش تزئین ...

یک کیک کوچیک و از این بادکنک های هلیومی طلایی مشکی بگیر با کادو با هم برین بیرون این طوری براش خاطره انگیز تره با خانواده هم هزینش بیش تره و لی خودت می دونی ما یکی از اقواممون برای دامادش تولد گرفته بود شب یلدایی و تولدو باهم گرفتن 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یک کیک کوچیک و از این بادکنک های هلیومی طلایی مشکی بگیر با کادو با هم برین بیرون این طوری براش خاطره ...

خودمم دوتایی بیشتر دوست دارم..

ممکن شب یلدا خونمون نباشه اینجوری خوب نمیشه..همون دوتایی درست میگی بهتره خاطره انگیز تره.

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙