سلام میخواستم دخترمو ببرم فضای باز عکاسی دوست داشتم بادکنک هلیومی بخرم ولی گرون میشه من یه استند بادکنک دارم اگه از اون به جای بادکنک هلیومی برای نگه داشتن بادکنک ها استفاده کنم بد میشه زشته یعنی؟
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
ظاهرا بله حتی یکی از کابرای اینجا گذاشته بودن این مورد رو اگه اشتباه نکنم تو فضای آزاد بر اثر نزدیک بودن شعله شمع به این نوع بادکنکا باعث ترکیدنشون شده بود و بچه دچار سوختگی شده بود مطمئن نیستم همین بود ولی تو مایه های همین بود الان سرچ میکنم اگه دیدمش اینجا لینکشو شر میکنم ببینید