بچه ها جريان اينستا چطوري آدمارو انقدر تغيير داده كه واقعا همه هدفشون شده بلاگر شدن و پول تبليغ گرفتن حتى دخترايي كه هنوز تازه به سن بلوغ رسيدن😂😂 به هر دري ميزنن كه خودشونو خوشبخت نشون بدن آيا اين يك مريضي نيست ، اگه دنياي مجازي محلي براي شو آف باشه و پز بيشتر بمعني محبوب تر بودن باشه و مردم رو دورو كرده باشه ميتونيم بگيم اين عاديه ؟ وقتي كسي رو از نزديك ميشناسيم و تو پيجش انگار يه ادم ديگه است هم خوش اخلاقه هم پولدار هم درسخون😂؟ ميتونيم بگيم داره واسه دل خودش زندگي ميكنه درحالي كه تا عكس نذاره اروم نميگيره ؟ يعني اون عكس رو براي اينكه همه ببينن نميزارن تو يه پيج با فالور زياد ؟ تو ني ني سايت خيليا اين نظر دارن كه زندگي شخصيه اما من منظورم به كل جامعه و سبك زندگيمونه بيشتر ايرانيها فقط براي پز دادن فعاليت دارن بقيه هم عكس ميزارن ولي عكس هايي كه رنگ و بوي سادگي و خودشون بودن داره خيلي واضحه اگه شمام توجه كنين ميفهمين من اينو از رو تجربه خودم ميگم من قبلا عكس ميزاشتم الان همون عكس هارو براي خودم چاپ ميكنم و از بهترين لحظه هاي زندگيم يه دفتر درست كردم الان ديگه فقط عكس كتابامو ميزارم وقتي به زندگيم نگاه ميكنم ميبينم چقد ارومتر شده وقتي با دوچرخه ميرم دور ميزنم وقتي تو اتاقم با صداي ضايعم با اعتماد بنفس اهنگ ميخونم يا وقتي با مامانم به چيزاي مسخره ميخنديم اينا بهترين لحظه هاي زندگيمن كه اصلا نميشه تو اينستا نشونشون داد ولي تو اينستا هديه هاي لاكچري هرروز يه لباس جديد و كافي شاپ گردي و .. نشونه هاي خوشبختيه يا مثلا ديدن دوباره فيلم مورد علاقم براي هزارمين بار هم برام جالبه اما اگه بخوام ازش عكس بزارم حتما زننده ميشه قبلا واسه هر عكس بايد مواظب ميبودم يه موقع فرش كهنه نباشه وقتي ميخواستم از يه غذا عكس بگيرم كه واااي تا غذاهات يه رنگ عجيب غريب نداشته باشن انگار جذابيت لازم واسه استوري شدن رو ندارن همه اينا كلي وقتمو ميگرفتن هركسي اطراف من شغل مشخصي داره اصلا وقت نميكنه اين همه پست بزاره از طرفي همه درحال گذاشتن لحظه هاي خوبن مثل اون اهنگه كه ميگه حالمون خوبه😂درحالي كه تو زندگي واقعي غم و شادي متناوب هستن و يه جايي از مهرانه مهين ترابي خوندم كه از فيلم هاي سينمايي كه به شدت فضاي غم انگيزي دارن انتقاد كرده بود چون اين شبيه زندگي نيست و گذشته از اون كارگردان بايد اميد رو به بيننده منتقل كنه نه اينكه اون رو بگيره حالا احساس ميكنم دقيقا برعكس اين شده حكايت اينستا من فقط ميدونم كه شش سال پيش فضاي اينستا اينجورى نبود و از باز كردن استورياي قهوه و ساير ملزومات خصوصا با كپشن هاى خود موفق پندار خسته شدم😂😂😂😂