2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من میخوام فقط شکمم و پشتم لاغر شه  شما با این راهکار کل بدنتون لاغر شد حتی صورت؟

واسه شکمت حلقه بزن خیلی خوبه سریع لاغر میشی اگه بتونی روزی نیم ساعت حلقه بزنی غذاتم نصف کنی.فلفل سیاه زیاد مصرف کنی عالی میشه تو همه ی غذاهات زیاد بریز عالی چربی سوزه حتی نیمرو درست میکنی بریز روش.من فلفل سیاه ریختم تو جانمکدون همیشه سرسفره ام بود رو همه ی غذاهام میریختم ولی الان یکماهه بینیمو عمل کردم دکترم گفتن تا یکسال مصرف نکنم باعث ورم میشه 

نه چای گل محمدی دم کنم ی قاشق مربا خوری زنجبیل ی قاشقم دارچین بریزم دیگه مجبورم من بازوهامم یکم چاقه ...

من میخوردم دارچین زنجبیل با اب گرم بعدشم میرفتم پیاده روی تو شش ماه بیست کیلو کم کردم البته رژیمم داشتم فقط کم خوری چیزیو بجز نوشابه قندو شکر و سس حذف نکردم العان بعد یک سال دوباره هشت کیلوش برگگشته چون ول کردم ولی تو سرمه تا عید دوباره برگردونم هشت کیلو رو البته بعد ناهار و شامم هم سماق دم میکردم یک لیوان میخوردم  

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
نه چای گل محمدی دم کنم ی قاشق مربا خوری زنجبیل ی قاشقم دارچین بریزم دیگه مجبورم من بازوهامم یکم چاقه ...

لاغر میشی نگران نباش اول از گرمیجات شروع کن تا طبع بدنت گرم بشه تا سریع تر لاغر بشی دارچین وفلفل سیاه زیاد مصرف کن قندتم حذف کن کلی لاغر میشی

خوشبحالت ک ارادشو داری من یه هفته یکم رعایت کردم هیچ تغیری نکردم بیخیال شدم

منم از امروز شروع کردم کالری شماری میکنم.شاید طبعتون سرده که وزنتون کم نمیشه طبعتونو تغییر بدید سریع لاغر میشید