2777
2789
عنوان

بوااسیر

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبین ...دوستان من تقریبایه سال پیش متووجه شدم کنار معقدم یه گوشت اضافه در اومده ...اطرافیاانم میگن بواسیر ولی عکسای بواسیر نگاه میکنم ت اینترنت هیچ کدوم نیستن با مثل من از طرفی من ن درد دارم ن خونریری هیچ مشکلی ندارم ولی موقعی که دستشوییمو نگه میدارم درد میگیره ....ولی دلم میخواد اونم نباااشه برای درماانش چیزی هست راهکاری هست که از بین بره اون گوشت اضافه..توروخدا کسی اگر میدونه چیزی راجب ب این موضوع بهم بگه ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پماد رکتول عالیه

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

منم همین مشکلو دارم هیچ دردی نداره .پسرمم وقتی بدنیا اومد اینطور بود دکتر گفت چیز مهمی نیست

عزیززم برای من یهو اینجوری شد خیلی عذر میخوام اخه من خیلی دستشوییمو نگه میداشتم .عادت داشتم زود ب زود نمیرفتم ...نکنه برای این باشه؟

بزنم از بین میره اون گوشت اضافه؟

اگه خیلی وقته نه حالا بزن نرفت باید لیزر کنی

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

اگه خیلی وقته نه حالا بزن نرفت باید لیزر کنی

یه سالی و نیم میشه هست باهام ولی هیچ مشکلی ندارم میگن بواسیر خونریزی اینا داره ولی برای من اونجوری نیست درد ام فقط موقعی ک دیر به دیردستشویی میرم دارم...

عزیززم برای من یهو اینجوری شد خیلی عذر میخوام اخه من خیلی دستشوییمو نگه میداشتم .عادت داشتم زود ب زو ...

برامنم سه سال پیش زیاد یبوست میشدم اینطور شد .ولی برا پسرم نمیدونم چرا مادرزادیه  

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
برامنم سه سال پیش زیاد یبوست میشدم اینطور شد .ولی برا پسرم نمیدونم چرا مادرزادیه    

ای بابا اره ممکنه مادر زادی باشع چون من مادرمم داره ولی من خوب بدم میاد یعنی قشنگ مشخصه واسه من