2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرنوشت هیچ کار با آدم های ظالم نداره روز به روز پیشرفت می‌کنند 

یه جایی بد ضربه میبینن اونجایی که هیچ کس فکرشو نمیکنه طرف همشهری ما بود وضعش اینقدر عالی بود ولی هیچ وقتبه یکنفر هم کمک نمی‌کرد دل میشکست خیلی آزار داد روز به روز پیشرفت همونجایی که اوج پیشرفت اش بود، پسرش سرطان میگیره تمام اون دارایی ها رو مجبور میشه بفروشه هر کشوری میبره هیچ راه درمانی پیدا نمیکنه از همه طعنه دید و الانم ازش خبری ندارم  

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

به شدت قبول دارم

هم قضاوت و هم اینکه بعضی ها وقتی واکتش کسی رو تو شرایط زندگیش میبینن هی بگن چرا اینکارو کرد چرا اونجور نکرد حتما به سرشون میاد تا ببینن خودشون تو اون موقعیت چه کار میکنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
به شدت قبول دارم هم قضاوت و هم اینکه بعضی ها وقتی واکتش کسی رو تو شرایط زندگیش میبینن هی بگن چرا ای ...

دقیقا، من خودم یکبار این حرفا رو زدم در عرض یک روز برام اتفاق افتاد، آدم سکوت کنه بهتره 

یه جایی بد ضربه میبینن اونجایی که هیچ کس فکرشو نمیکنه طرف همشهری ما بود وضعش اینقدر عالی بود ولی هیچ ...

من شوهرم اینقدر دل رحم و مهربون کارگر ساده هست اینقدر با همین کارگری کمک این واون کرداخل دل شکستن و مسخره اینا هم نبود ونیست سرطان گرفت ربطی نداره الان هم بااین که مریض و نمیتونه کار کنه یک سال بیکاره بخدا دلش برا این واون میسوزه ما خودمون خیریه یا کمیته کمک میکنه بهمون بعد شوهرم باهمین پول هم کمک این واون میکنه اون وقت یکی هست راحت دل میشکنه تهمت میزنه دروغ میگه نون مردم میبره اما هیچی نمی‌شه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ب من تهمت بد زدن دلم شکسته سپردمشون ب خدا  تهمت ناحق  تهمت دروغ  خدایا تو ب همه چی ...

منم 🥺

خدا جواب میده البته من سعی میکنم ببخشم ولی بعضی اوقات نمیتونم 

من شوهرم اینقدر دل رحم و مهربون کارگر ساده هست اینقدر با همین کارگری کمک این واون کرداخل دل شکستن و ...

خدا کمک میکنه بهش توکل کن، انءشاالله همسرتون سلامتی اش رو به دست میاره ❤

هرچقدر خوشبخت هم باشن باز صدمه میبنن یه جایی ، اگه حتی اینجا نبینن اون دنیا میبنن من اون دنیا یک بار تو عمرم تونستم در حالت بیداری ببینم همه ی چیزهایی که در کهکشان راه شیری اینا دیدید همه ی این ها در برابر اون دنیا هیچ هستند هیچ....

خدا کمک میکنه بهش توکل کن، انءشاالله همسرتون سلامتی اش رو به دست میاره ❤ هرچقدر خوشبخت هم باشن باز ...

ممنونم عزیزم انشاالله 💕 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اهمیت ک بهم زدن هیچ وقت نمیتونم ببخشم  تهمت ب عفت آدم بزنن سخته  شب و روز گریه میکنم &n ...

انسانم آرزوست یه جمله پر از غم 🖤

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز