2777
2789
عنوان

اینستا بیاین..

146 بازدید | 16 پست

سلام تو اینستا یکی که شمارشو تو گوشیم ندارم اومده نوشته پیشنهاد شده برای شما این یعنی شانسی اومده یا چی؟؟؟قبلاشمارشو داشتم الان ندارم پاک کردم.حزمخاطبینم نیست.

شانسی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از فالوینگ هات کسی فالو کردتش

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲.....https: //s8.uupload.ir/files/img_3569_mwue.jpeg...خخ

چه جوری از بین این همه اکانت شانسی زده؟قبلا شمارشو داشتم الان ندارم

ببین احتمالا یه فالووری داری که یکیو فالو کرده که اون اینو فالو کرده

شاید پیچیده تر

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یعنی چی؟من وارد نیستم زیاد.ن فکر نکنم

از دنبال کننده هات کسی اونو دنبال کرده؟

اصولا شانسیه و بعد یه مدت میره.

شایدم اون شماره تو رو داره یا وقتی حسابتو درست کردی اینستاتو درست کردی شمارشو داشتی

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲.....https: //s8.uupload.ir/files/img_3569_mwue.jpeg...خخ

ببین احتمالا یه فالووری داری که یکیو فالو کرده که اون اینو فالو کرده شاید پیچیده تر

آخه امکان نداره باید حتما شمارش تو مخاطبین گوشیم باشه تا تو اینستا بزنه پیشنهاد شده برای شما ؟؟

از دنبال کننده هات کسی اونو دنبال کرده؟ اصولا شانسیه و بعد یه مدت میره. شایدم اون شماره تو رو داره ...

شمارشو داشتم بود بعد ک پاک کردم دیگه نبود ولی الان هست باز

نمیدونم اما من شماره خیلی هارو ندارم ولی پیشنهاد میشه

آره ولی این آشنا هست بقیه ک پیشنهاد میشن غریبه هستن تعجب کردم چرا از بین این همه اکانت پیشنهاد شده آشنا هم هست