2777
2789

کجا،عمل کردی؟

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینیم شدید کیپه تا کی اینطوری میمونه؟

شستشو میدی با سرم نمکی؟؟

طول میکشه جان تا سه چار ماه تنفست عادی شه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
پیش دکتر سعیدرضا نوری

تهرانید،شما؟

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
بینیم کیپه که اوکی میشه؟ صدا چطور ؟ چه مدت طول میکشه که مثل قبل بخندی راه بری بشینی و...

ببین جان من سه ماهه عمل کردم تازگیا میتونم راحت نفس بکشم

من دو روز بعد عملم تا ته دیگ میخوردم کارامو خودم انجام میدادم حتا با کچ محل کارمم رفتم .البته مجبور بودم  .شما نکن

سرتو پایین نگیر خم نشو.موقع خندیدن دو طرف گونتو با انگشت بگیر ک عضلع بینیت درگیر نشه.

استراحت داشته باش قشنگ روزانه سه چار ببنیتو شستشو بده گل ب مرور راه تنفست باز میشه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97