2777
2789
عنوان

لاغری 10 کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست
سه ماه با کالری شماری و ورزش بیشتر هم میتونی کم کنی فقط رژیم کتو نگیر خیلی عوارض داره

چه عوارضی یعنی داره؟

یعنی حتی بعدش تثبیت هم بشی بازم برمیگرده؟؟

من میخوام وقتی به وزنم ایده آلم رسیدم برم کالری شمار ثابت بشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عوارضی یعنی داره؟ یعنی حتی بعدش تثبیت هم بشی بازم برمیگرده؟؟ من میخوام وقتی به وزنم ایده آلم رس ...

ریزش مو نازک شدن مو استخون درد من هنوزم گاهی پا درد دارم صورتم کلی جوش زد بی حالی کلا بدن خیلی اسیب میبینه اصولی نیست اصلا 

وقتی از این حالت رژیم خارج بشی و حتی اگه کالری شماری کنی بازم برمیگرده

من سر دو هفته ۹ کیلو کم کردم بعد رفتم کالری شماری با اینکه برنج و نون خیلیی کم میخوردم و رعایت میکردم ۳ کیلو درجا برگشت ۶ کیلو هم به یک ماه نرسید که برگشت

به درد کسایی میخوره که کلا همین طرز زندگی رو پیش بگیرن

تو رژیم کتو اولین چیزی که میسوزه اب بدنه واسه همین تو دو سه روز اول یهو کلی کاهش داری

از من میشنوی این رژیمو ول کن و برو کالری شماری شاید بیشتر طول بکشه ولی بدنت اسیب نمیبینه و کاهش وزنت برنمیگرده من دیگه موهام بعد این رژیم مثل قبل پرپشت نشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍