2777
2789
عنوان

امروز در کلاس

95 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین

من ۵ ساله که پیش یه استادی میرم سه تار یاد میگیرم کلا استادم خیلی خوبه ( متاهله) خیلی شوخ طبعه و منم امروز چون الان کرونا هستش و اینا من همیشه ماسک میزنم فکر کنم یه ۲ سالی میشد زیر ماسکم رو ندیده بود امروز اخر کلاس بود که گفت فلانی یکم ماسکتو بیار پایین صورتت رو ببینم حالا من 🙄😱😤🧐🤨😬😰

حالا  یه رژ خیلی کمرنگ هم زده بودم با یه کوچولو کرم و ریمل  

خب

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

خب؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ،دیگه ماسکم و اوردم پایین سریع هم بردم بالا 😒

همین ؟ حالا فکر کردم چی شده شاید برای شوخی گفته

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..