2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه...؟؟

248 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خواهر شوهر من همسرش پیمانکار محلیه که من کار میکنم  چند ماه پیش اومدن اینجا سر یه پروژه که مبلغشم اونقدر زیاد نیس کار انجام دادن الان یه من میگن برو از رئیست گواهی بگیر واسه همون کار که ما اینکارو انجام‌دادیم منتها تاریخ الان ینی تاریخ ۴ ماه پیش نه... منم نمیدونم چیکار کنم؟! والا خواهرشوهرم کاریم نکرده واسه من .منم الان موندم میترسم خودمو خراب کنم یا منت بمونه رو سرم از سمت رئیسم و اینکه شوهرم ناراحت شه چیکار کنم به نظرتون؟؟ تو پرانتزم بگم که خواهر شوهر من واسه پاگشا به من یه دوتا لیوان داد که چندسال تو ویترین خونش بوده که پسر کوچیکش گفت بهم رنگو رو رفته اصن آبروریزی حس کردم به شخصیت من توهین شده یا انگار دیوار مهربانیم

اگه می خوای گواهی بگیری بگیر ولی نه به اون زمانی که اونا می خوان به زمان درستش بگیر بگو ریئست قبول نکرد .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به رییست بگو همچین درخواستی دارن و شما هم.اصراری ندارید 😶 

جواب رییست هرچی باشه بهشون بگو منتی هم سرِ شما نیست

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
به رییست بگو همچین درخواستی دارن و شما هم.اصراری ندارید 😶  جواب رییست هرچی باشه بهشون بگو منت ...

میترسم آخه یه موقع اون بنده خدا تو رودربایسی قرار بگیره ینی چه جوری بگم انجام بده ها ولی کلی منت بذاره و توقعش بره بالا

اگه می خوای گواهی بگیری بگیر ولی نه به اون زمانی که اونا می خوان به زمان درستش بگیر بگو ریئست قبول ن ...

آخه خواهرشوهرم به منم زنگ نزده بگه ها به شوهرم گفته حتمن تاریخ این ماه بنویسن

آخه خواهرشوهرم به منم زنگ نزده بگه ها به شوهرم گفته حتمن تاریخ این ماه بنویسن

اینو ریئست باید حل کنه اگه قبول نکنه که شما کاری نمی تونی بکنی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
من باشم الکی میگم به رئیسم گفتم قبول نکرده ،البته اگه میدونی نمیان ته و توشو دربیارن

نع درنمیارن خودمم تو ذهنم همینه میگم گفتم گفت وای نمیشه غیرقانونیه منم چیزی نگفتم مرسی ازت