2789

نه مخصوصا رنگش

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلی

من توی زندگی خیلی سرسخت هستم یاد گرفتم مشکلاتم  رو حل کنم نه ازشون فرار کنم .همیشه آیه ان مع العسر یسری جلوی چشمامه چونکه سخت بهش اعتقاد دارم . وضع مالی خوبی ندارم ی زندگی خیلی خیلی ساده .مستاجر هستم ب امید خدا خونه دار هم میشم.بچه هام و همسرم امید های زندگیم هستن انشالله ب امید خدا همه چی درست میشه .عاشق امام حسین و حضرت عباس و امام رضا و امام زمان هستم حضورشون رو ب شدت حس میکنم توی زندگیم . خداوند همیشه بهم لطف داشته از نظر همه اطرافیان و دوستان من یک انسان فقیر هستم(چون خونه  ندارم ماشین ندارم پول ندارم  وضع مالی خوبی ندارم) اما اونها نمیدونن اگر تا آخر عمر شده با نون خشک و آب سر کنم بازم روزی هزاران بار خداروشکر میکنم من ب زندگیم عشق می ورزم با تمام سختی ها چونکه معتقدم هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. من آینده بسیار درخشان و عاقبت خوشی را در  سرنوشت خودم و عزیزانم میبینم من خلق شده ام برای زندگی کردن ....خدایا دوستت دارم😍😘

ن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه لحظه فکر کردم سجادست

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔