2777
2789
عنوان

برای داداشم رفتیم خواستگاری

968 بازدید | 71 پست

یه دختره خیلی دختر خوبی بود مهربون بود واقعا ازش خوشمون اومد 

قدش بلند بود و خوش هیکل 

رنگ پوستش سفید بود و چشماش رنگی 

اتفاقا ترکیب صورتش بهم میومد 

ولی دماغش گوشتی بود 

حالا داداشم میگه دماغش بزرگ بود 

دختره هم راضی به عمل نیست و میگه میخوام نچرال باشم 

میدونم که قیافه مهم نیست من خودم اصلا به قیافه اعتقاد ندارم ولی خب داداشم میگه دماغش بزرگه اتفاقا خیلی هم بزرگ نبود 

ما خواستگاری زیاد رفتیم ولی این یه چیز دیگه بود 

دادشمم خوشش اومده فقط همون یه ایراد رو میگیره ازش 

میگه فلان بازیگر ترکیه ای این شکلیه و اونو با اونا مقایسه میکنه 

من بهش میگم اونا یه خروار ارایش و گریم دارن 

در صورتی که این دختره شب خواستگاری هیچی ارایش نداشت حتی یه رژ و کرم پودر 

چیکار کنیم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داداشت بگو ذهنشو با اسید بشوره عزیزم. این حجم از ظاهر بینی زندگی مشترکشونه داغون میکنه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

دختره رو بدبخت نکنید چون معیار برادر شما چهره س

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
اخلاق و شخصیتم ک هیچ فقط رفتین قد و هیکل و قیافهرو انالیز کردین:/

اول گفت  خوب بود مهربون بود

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.