2777
2789
عنوان

اگه مونده بود..🤰

263 بازدید | 31 پست

الان پنج ماهم بود 🥲

می‌فهمیدم نی نیم دختره یا پسر تکوناشو حس میکردم با هر تکونش روزی هزار بار شکر می‌کردمو لذت می‌بردم از این حس شیرین 

اگه بود چهار ماه دیگه زایمان میکردم 

انتظارم به پایان می‌رسید

بغلش میکردم با بوش نفس تازه می‌گرفتم 

مث همه مامانا باهاش بازی می‌کردمو می‌خندیدم روزی صد بار قربون صدقش میرفتم

ولی رفت یجوری که تا آخر عمر یادم بمونه 

روزی که با خوشحالی و کلی ذوق پاشدم آماده شدم برم سونو صدای قلب کوچولومو بشنوم

منتظر بلمب بلمب قبلش بودم ک دکتر گفت خانم قلب بچه وایساده

اون لحظه هیچی آرومم نکرد جز صدای شنیدن قلب بچم

رفتی مامان نفهمیدی من چقد درد کشیدم رفتی ولی قلبم هنوز از نبودت تیر می‌کشه تورو دوباره از خدا میخوام نی نی قشنگم برگرد به دل مامانی دورت بگردم.❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم تجربه شو داشتم ولی برای من تو۵ماه بود(۱۸هفتگی)تکون هم میخورد جنسیتشم فهمیدم و اینکه وقتی سقط شد هنوز زنده بود و دست و پاش تکون میخورد..خیلی سخت بود بخصوص اینکه خواهر شوهر و جاریم هم به فاصله یکی دوماه بعد من باردار شدن بچه های اونا به دنیا اومدن و من بزرگ شدن اونا رو میدیدم و میگفتم اگه پسرم می موند الآن اندازه اونا بود..غصه نخور خدا جبران میکنه حتماً..الآن سه تا بچه دارم الحمدلله

😓😭😭😭😭😭😭قلبم درد گرفت

منم یکی از قلام رو دوهفته پیش مجبور شدم سقط کنم😓😓😓

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
عزیزم منم تجربه شو داشتم ولی برای من تو۵ماه بود(۱۸هفتگی)تکون هم میخورد جنسیتشم فهمیدم و اینکه وقتی س ...

خدا حفظشون کنه ما مشکل نازایی داریم اینم معجزه خدا بود ک اینجور شد دعا کنید برام