2777
2789
عنوان

بی بی چک یونی تست

| مشاهده متن کامل بحث + 56320 بازدید | 93 پست
عزیزم مرسی بابت راهنماییت امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی حتماسزارین کن وپمپ دردهم توبیمارستان بگیر ...

مرسی عزیزم خیلی دعا کن 

من امروز رفتم تو هفته ۲۸ حس میکنم حرکات بچم کم تر شده و لگد نمیزنه انگار کش و قوس میده خودشو طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزم خیلی دعا کن  من امروز رفتم تو هفته ۲۸ حس میکنم حرکات بچم کم تر شده و لگد نمیزنه انگ ...

آره بابا دیگه جاش تنگ داره میشه 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منفیه عزیزم

خوشبختانه منفی بود ولی من کیست ترکیده بود وواس همون به مشکل خورده بودم😐😐😐آیودیم روهم فوری درآوردن که عفونت نکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
عزیزم خیلی متاسفم😔😔😔😔حالتو درک میکنم خودم چند سال منتظر بودم  اون بیبی چکتم که دیدم فهمیدم ...

سلام ببخشید میشه تایپیک آخرم ک درمورد بی بی چک هست رو بخونید و عکسارو ببینید باردارم یا ن؟ممنون میشم🙏😔

متعهد ب چشاش😍💍

سلام. امروز من بی بی چک یونی تست استفاده کردم همون لحظه 2 تا خط پررنگ داد رفتم آزمایش خون جوابم منفی بود. یه  بی بی چک دیگه گرفتم بنام روژان الان استفاده کردم کاملا منفی بود. خواستم بهتون بگم که یونی تست نخرید. دوتا خط کاملا پررنگ قرمزم انداخت. 

سلام 

منم بارها تست دادم ک هاله افتاده و باردار نبودم خواهرشوهر تجربش بالایه بهم گفت سه روز پشت سرهم تست بده اگه دوتاش مثبت بود یکیش منفی یعنی بارداری اگه دوتا منفی یکدونه مثبت یعنی باردار نیستی و اینم بگم اگه بار اول یا دوم مثبت شد بعد منفی یعنی باردار نیستین متاسفانه منم دوساله اقدام شوهرم مشکل داره دعا کنین😔❤️

سلام  منم بارها تست دادم ک هاله افتاده و باردار نبودم خواهرشوهر تجربش بالایه بهم گفت سه روز پش ...

من که دیگه بی بی چک نمیزنم و قید بچه رو زدم تا حدودی 

انشالله که مشکل شما هم خیلی زود حل بشه 

ببخشید اگر ناراحت نمیشین مشکل همسرتون چیه