2777
2789
عنوان

بی بی چک یونی تست

| مشاهده متن کامل بحث + 56320 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی متاسفم😔😔😔😔حالتو درک میکنم خودم چند سال منتظر بودم  اون بیبی چکتم که دیدم فهمیدم ...

عزیزم توکه از بی بی چک سردرمیاری این مثبته؟دارم ازترس میمیرم بچه نمیخوام آیودی دارم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نه عزیزم منفیه

اون خط خیلی کمرنگ چیه پس من تکرر ادرارشدیدم دارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️البته لک خونم میبینم که باترشح قاطیه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نه عزیزم منفیه

من روازنگرانی نجات دادی من عاشق بچم یکی دارم ولی فعلا آمادگی دومی روندارم کاش خدابه وقتش که شرایطم جور بودبهم بده مرسی جواب دادی خدا توراهیتو حفظ کنه به سلامتی بغلش بگیری ،شما یوتی تست استفاده کردی بی بی چک من چندتا تاپیک دیدم گویا مدلش اینه که هاله بندازه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
اون خط خیلی کمرنگ چیه پس من تکرر ادرارشدیدم دارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️البته لک خونم میبینم که باترشح قاطیه

احتمالا عفونت ادراری دارید

این بیبی چک منفی هست اون خط هم خط تبخیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شماخودتون تاحالا اینجورشدید

بیبی چک این شکلی منفیه

منم خیلی بیبی چک این شکلی داشتم منفی بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من روازنگرانی نجات دادی من عاشق بچم یکی دارم ولی فعلا آمادگی دومی روندارم کاش خدابه وقتش که شرایطم ج ...

خدا حفظش کنه ممنونم عزیزم

نه من همیشه مدیکور استفاده میکردم

نه عزیزم این که میبینم اصلا هاله نداره اون خط مال خود بیبی چکه

بیبی چک این شکلی منفیه منم خیلی بیبی چک این شکلی داشتم منفی بود

مرسی واقعا حال روحیم بهم ریخته بود والاخودمم فکرمیکنم عفونت ادراردارم ولی گفتن از علائم بارداریه تکررادرار توعکس نیفتاده ولی خب خطه هست وخیلی کمرنگه فرداصب آزمایش ادرار میدم ولی آزبتا دلم نمیخوادبدم هم ازنظرهزینه وهم میترسم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
مرسی واقعا حال روحیم بهم ریخته بود والاخودمم فکرمیکنم عفونت ادراردارم ولی گفتن از علائم بارداریه تکر ...

عزیزم تکرر ادرار معمولا از هفته ۸ به بعد هست تو بارداری

چون شما لکه بینی هم داری احتمالا عفونته حتما برو دکتر

عزیزم تکرر ادرار معمولا از هفته ۸ به بعد هست تو بارداری چون شما لکه بینی هم داری احتمالا عفونته حتم ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییت امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی حتماسزارین کن وپمپ دردهم توبیمارستان بگیر ازکمرم بگو بیحس کنن خدایی سزارین راحته درد سرم از زایمان بیشتره من که هیچی حس نکرد

🧸🧸🧸🧸🧸🧸