2777
2789

خواهش میکنم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

اگر اومد منم لایک کنید🌹

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده

شما وکیلی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
برادرم کنارمه

خدا خیرش بده توروخدا بگو کمکم کنه الان همه رو مینویسم

من دیروز یه اسنپ بانوان گرفتم بعد سه تا مسیر رفتیم تو آخرین مسیر داشت اشتباه رفت اتوبان من خیلی ترسیدم باصدای بلند به خدا با ترس نه توهین بهش گفتم خانم داری اشتباه مبری گفت من با نقشه میرم گفتم دست راست مسیر منه نمی بری نگه دار پیاده میشم گفت نه باید برسومنت گفتم باشه دورزد با حالت خیلی بد گفت از دست شما زنای عقده ای گفتم خانم درست صحبت کن گفت شما باعث شدیمن من سه بار اخراج بشم منم الان زنگ میزنم پلیس منم گفتم بزم داشتم پیاده میشدم نزاشت گفت باید پلیس بیاد گفتم باشو برو سرکوچه زنگ بزن بیاد سر کوچه نتونست وایسته رفت داخل کوچه زنگ زد آر اون ور پلیس گفت واسه همچین چیزی مامور نمی فرستم قطع کرد بعدش بازم بهم هر چی از دهنش اومد گفت شما دهاتی های شهرستانی چرا باید من براتون کار کنم چرا پول من از جیب تو درمیاد خدا نون بچه هاتو ببره منم گفتم حق نداری اسم بچه هامو بیاری گفتم من ده سال شده با راننده خانم میرم میام همچین چیزی ندیدم گفت چون تو اونارو میفروشی پول درمیاری و خیلی حرفای بد انقدر بد داد میزد منم پیاده شدم کرایه شو دادم اومدم بیرون بعد از اسنپ زنگ زدن خانم شما راننده ی مارو ترسوندی میخواستی بزنی تهدید کردی گفتی میدونم چکارت کنم حالا میترسم برام شر بشه بره شکایت کنه البته بعداز اینکه  با اسنپ قطع کردم به خودش زنگ زدم گفتم چرا دروغ میگی گفت گیرت میارم میزنمت تو سر من داد زدی و باز کلی فهش داد گفت تو من و تحقیر کردی 

هیچی نمیشه نترس

لطفا بگو کامل بخونه خواهش میکنم من دارم میمیرم

پیگیری نکن

پیگیری من نمیکنم ولی اون آزار داشت نمی خوام شکایت کنه

2790
2778
2791
2779
2792