2777
2789
عنوان

سلام خانوما

73 بازدید | 16 پست

تورو خدا بیاین باهاتون درد دل کنم از وضعیتم خیلی خستم فقط میخوام خودکشی کنم چیکار کنم بعداز زایمان موهام ریخته درنمیاد کچل شدم ۱۸ ماهه زایمان کردم چرا من اینجوری شدم بخدا همش کارم شده گریه و استرس سر بچم هوار میکشم عصبی شدم کاش زایمان نمیکردم بخدا دلم خونه 

من میگرن دارم سوت و وزوزز و فشار گوش ولییییییییییی خداهست....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ی مدت روغن نارگیل بزن آبجی منم ابروهام ریخته بوددرست شد

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهم بعداز زایمانت ریخته ابرو رو میشه کاری کرد ولی مورو چی بخدا فقط میخام که بمیرم 

آره گلم ولی روغن نارگیل خیلی موثره حتماامتحان کن قدرسلامتیتوبدون ایناخوب میشن عزیزم💋💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کاش من هم میگرن داشتم ولی نوهام یه خروار بود

نگوگلم میدونی سلامتی چقدرباارزشه چ فایده داره موباشه زیبایی باشه اماهرروزروتخت بیمارستان بخوابی

آره گلم ولی روغن نارگیل خیلی موثره حتماامتحان کن قدرسلامتیتوبدون ایناخوب میشن عزیزم💋💋

نوهات جی نریخت میخوام بمیرم وقتی مو نداشته بلسم زنده بمونم برلی چی 

نوهات جی نریخت میخوام بمیرم وقتی مو نداشته بلسم زنده بمونم برلی چی 

ن موهام نریخته ولی زیادم پرپشت نیس مگه فقط شقیقه هات نیست؟

چرا یه مقدار فرق سزم هم خالی شده دیگه کلافه شدم بخدا روغن نارگیل رو جطوری بزنم  

هرروزدوباربریزتودستت بمال ب جاهای خالی وماساژ بده ی ماه اینکارو بکن قول میدم تاثیرداشته باشه

اخه جربه میترسم بدتر ریزش بیاره 

ی چن روزبزن اگه تاثیری نداشت زودقطع کن 

کاش من هم میگرن داشتم ولی نوهام یه خروار بود

نوهام! یک خروار! 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.