2777
2789

دوستان لطفا لطفا فقط کسایی که نتیجه خوب از قرص گرفتن بگن نیاین انرژی منفی ندین که قرص بده و تورو میکشه و...

خب من دیروز رفتم روانشناس ارجاعم داد روانپزشک همسرم خیلی نگرانه البته خودم هم همینطور میگه اگه تو بری و قرص بخوری تا اخر عمرت باید بخوری و من نگرانم

اما من دیروز از روانشناسم پرسیدم گفت نه همین چیزی نیست قرصها تو چندماه تاثیرات مثبت میزارن و دکتری هم که بهت معرفی میکنم دکتر خوبیه و کم کم قرص ها رو قطع میکنه و مشکلی هم پیش نمیاد قرارم نیست تا اخر عمرت قرص بخوری

اما من نگرانم بازم میترسم اگه متاهل نبودم تا اخر عمرم قرص میخوردم ولی الان بخاطر همسرم دلم نمیخواد نگرانش کنم میترسم از قرص☹

لطفا اگه تجربه خوبی دارین از قرص بیاین بگین و منم امید بگیرم از حرفاتون☹

منم خیلی دوس دارم بدونم

والا به من که دیروز روانشناسم گفت اتفاقی نمیوفته ولی من میترسم انقدر آدمهای منفی اینجا هستن و میان میگن نه خوب نیست و از این حرفها من میترسم و نگرانم☹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم من یک ماه اس سیتوپلانوم شروع کردم حالم خیلی بهتر از زمانیه که نمیخوردم من به تجویز پزشک خانوادگیمون شروع کردم چون افکار خودکشی داشتم و همش گریه میکردم 

الان خیلی خیلی بهترم 

بعد سه ماه هم قراره کم کم قطعش کنم 

تنها زیانش کم کردن حس جنسیه 

که جهنم😂😂😂😂

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
عزیزم من یک ماه اس سیتوپلانوم شروع کردم حالم خیلی بهتر از زمانیه که نمیخوردم من به تجویز پزشک خانواد ...

استرس و اضطرابم داشتی؟

من ناامیدم همیشه میترسم بعداز قطع دارو دوباره حالتهام برگردن روانشناسم بهم گفت مشکلی پیش نمیاد و زود داروهات رو قطع میکنه دکترت اما من همچنان باز نگرانم 

اصلا شاد نیستم و حوصله هیچ چیز و هیچکس رو ندارم با هیچکسی هم حرف نمیزنم

استرس و اضطرابم داشتی؟ من ناامیدم همیشه میترسم بعداز قطع دارو دوباره حالتهام برگردن روانشناسم بهم گ ...

استرس نه ولی همش گریه میکردم 

همش به فکر خودکشی بودم 

ببین لطفا دارو رو شروع کن به چیزیم فکر نکن هفته دوم اثر دارو رو میبینی 

استرس نه ولی همش گریه میکردم  همش به فکر خودکشی بودم  ببین لطفا دارو رو شروع کن به چیزیم ...

امیدوارم گلم

تو چه مدت باید مصرف کنی؟ بعدش قطع میکنه داروهات رو؟

و اینکه دلیل این حالت چی بوده؟

سلام عزیزم 

بهترین کارو انجام دادی به پزشک مراجعه کردی

روحم مثله جسممون گاهی بیمار میشه و نیاز به دارو داره

منم بعد زایمانم خیلی افسرده شده بودم و بعد 3 سال متوجه شدم که افسرده ام دکتر رفتم و بهم دارو داد تا 6 ماه مصرف کردم و حالم خوب خوب شد الان که فکر می کنم با خودم میگم من چطور می تونستم اون حال های بد رو تحمل کنم

سلام عزیزم  بهترین کارو انجام دادی به پزشک مراجعه کردی روحم مثله جسممون گاهی بیمار میشه و نیا ...

وای واقعا؟😢

روانشناس منم بهم گفت که تو چندماه تاثیرات مثبت میزاره و زودهم قطع میکنن برام 

ولی بهم گفت شاید ارثی باشه من میترسم ارثی یعنی چی یعنی من تا اخر عمرم همینطور هستم؟😢😢

اگ تهرانی روانشناس خوب میشناسی؟ قرص و روانپزشک داد؟

عزیزم قرص و دکتر روانپزشک داد ولی فامیلمونه و تبریزه

وای واقعا؟😢 روانشناس منم بهم گفت که تو چندماه تاثیرات مثبت میزاره و زودهم قطع میکنن برام  ول ...

نه گلم از اون زاویه به قضیه نگاه نکن 

بیا اینجوری ببین که چن ماه دارو می خوری و بعدم خوب میشی و قطعشون می کنی

سعی کن همیشه مثبت فکر کنی سخته ولی شدنیه 

جدای دارو باید روی روحیه ات هم کار کنی تا شاد باشی 

آها یه چیز دیگه به جای کلمه قرص از دارو استفاده کن 

کلمه قرص بار روانی منفیه ای داره 

نه گلم از اون زاویه به قضیه نگاه نکن  بیا اینجوری ببین که چن ماه دارو می خوری و بعدم خوب میشی ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم دقیقا روانشناسم هم گفت که دارو فقط چندماه مصرف میشه و بعدم حالم خوب میشه و داروکم کم قطع میشه اما من چون خیلی حساس و نگرانم میترسم😢

ممنونم از توضیحاتت عزیزم دقیقا روانشناسم هم گفت که دارو فقط چندماه مصرف میشه و بعدم حالم خوب میشه و ...

ببین الان نمی دونی در آینده چی در انتظارته پس خودتو بسپار به دستان پر قدرتِ خداوند چن ماه بعد تازه می فهمی زندگی یعنی چی

مثلِ دوران کودکی سبک و سر حال میشی 

برات دعا می کنم این روزا رو به خوبی بگذرونی🙏😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز