2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 47 پست
نه زنش خوشگله خیلی من حسودیم شده

اخی عزیزدلم توهم حتما خیلی خوشگلی ، بالاخره شوهرت تورو پسندیده ، قبل از اینکه شمارو ببینه هم با اون دوستش رفت و امد داشته ، نگران چیزی نباش ، بعدم جذابیتای یه زن ک فقط قشنگی قیافش نیست ک ، قیافه تو شیش ماه عادی میشه ، اخلاق و عشوه، دلبری ، صبور بودن،طرز فکر ، واین چیزاست که در کل یک نفر رو جذاب میکنه 

هر اتفاقی خِیرِ مطلقه ، حتی اگه ظاهرش زشت باشه 🎈           خانوم وکیل 
چرا هر چیزی رو به حساسیت برمیگردونید؟ حساسیت مختص یک جنس نیست زمان بی احترامی هر دو نفر بهشون برمی ...

بله حق باشماست ، اینکه بخوای تحت کنترل داشته بشی فردی رو و زیادی خودتو بهش بچسبونی و سرهر چیزی ازش توضیح بخوای ، بدتر ازت دور میشه

ما باید بدونیم درهرنوع رابطه هرفرد شخصیت مستقل خودشو داره 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه زنش خوشگله خیلی من حسودیم شده

اینکه بخوای بخاطر حسادت از کاری که دوسش داره منعش کنی خوشبینانه ترین حالتش اینه ک اونم لج میکنه یا اینکه میره خونشون و بهت اطلاع نمیده

بهتره بهش بگی این دفه توروهم ببره توام دوس داری ببینی شون و باهاشون اشنا شی

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم