2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 47 پست
چرا هر چیزی رو به حساسیت برمیگردونید؟ حساسیت مختص یک جنس نیست زمان بی احترامی هر دو نفر بهشون برمی ...

درسته ولی خب با توجه به اینکه استارتر تازه نامزد کرده ، همه چیزو عاشقانه میدونه و پیش خودش فیلم دیدن همزمانشون عاشقانه اومده و حس کرده نامزدش اینو نادیده گرفته ، منم باهات موافقم ک تصلا اصلا چیز مهمی نبوده ولی خب اوایل نامزدی آدم دوست داره همه چیز ایده آل پیش بره و طرف در بست در اختیارش باشه درصورتیکه معنی واقعی متاهل شدن این نیست

هر اتفاقی خِیرِ مطلقه ، حتی اگه ظاهرش زشت باشه 🎈           خانوم وکیل 
بیشتر دلم میخاست نره خونه دوستش

اگه دوستش موردی داره میتونی یجور دیگ بگی

ولی اگ چون خودت دلت نخواست،اینجوری آزادیشو ازش میگیری

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر مسائله اول حق با نامزدته چون چیز بی موردی بوده وقت نداشته فیلم ببینه خواسته تو به فیلمن ادامه بدی ولی سر مسئله دوم چون میخواسته بره خونه اونها بهتر میبود تو هم بری ولی خب اگه به دوستش اعتماد داری مشکلی نیس

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

مگه قرار نبود سن ازدواج بره بالا؟؟؟

32سالشون هست!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
اونجا ک میره دیگه ی پیامم بهم نمیده

مگه باید همیشه گوشی دستش باشه😂😂

خانم عزیز شما 32سالشون هست 

هزاران تجربه داشتید و تو جامعه زندگی کردید

این حرفا واقعا مناسب نیست 

شما پیش خانواده و دوستاتون هستید همش سرتون تو گوشی هست و با نامزدتون چت میکنید؟

اگر با هم هستید دلیل نمیشه دیگه قید اطرافش رو بزنه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
ایندفه بالاس انگار😄

پس مقصر این کلاس های پیش از ازدواجه که باید بشینن قشنگ صحبت های دکتر انوشه و دانشمند رو گوش بدن

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
دوراز همن

خب اگه دوستشو نمیشناسه اعتماد نداره باید جلوشو میگرفت ولی خب چون دورن میتونس بره اسی بهتره این دلیل ناراحتیش رو بهش بگه که دوست نداره با دوستاییش که نمیشناستش بره بیرون و حداقل با هم هماهنگ کنن و دوستشو بهش معرفی کنه

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

دو شهر متفاوتیم

دلیل اینکه بخاطر رفتن بیرون با دوستاش که نمیشناسیش رو بهش بگو ناراحت میشی و بگو هر وقت پیش هم اومدیم با هم میریم پیش دوستت