2777
2789
عنوان

حق با کیه

296 بازدید | 47 پست

دیشب با نامزدم البته پیش هم نیستیم.میخاستیم هم زمان فیلم ببینیم زدیم شرپع اخر فیلم پیامش دادم تموم شدی تو هم گفت من اصلا ندیدم گفتم چرا گفت کسی اومد پیشم نشد گفتم خب چرا بهم پیام ندادی گفت میخاستم تو ببینی دیگه نخوره تو ذوقت منم ناراخت شدم و محلش ندادم 

شب هم میخاست بره خونه یکی دوستاش که زن داره من حرصم گرفت بدتر قاطی کردم

ی بار فقط زنگم زد ج نداد اونم نزد دیگه

حالا چ کنم

بگذر

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق با نامزدتون😐😐

این چه مسائلی هست که سرش بحث میکنید واقعا

معنی زندگی مشترک این چیزا نیست،بازی هم نیست 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

مهد کودک نی نی سایت

ینی چی که اون اونور تو اینور باهم فیلم ببینیم  

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
حق با نامزدتون😐😐 این چه مسائلی هست که سرش بحث میکنید واقعا معنی زندگی مشترک این چیزا نیست،بازی ه ...

دقیقاً

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
چرا بگذرم

چون موضوع مهمی نیس اون خواسته نخوره تو ذوقت

همون اول یکم ناراحت شدی کافی بود 

نباید کشش میدادی

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

عزیزم میدونم ما دخترا حساسیم ، ولی خب چیز خیلی مهمی نبوده ، سعی کن حساسیتات کمتر کنی چون وقتی برید زیر یک سقف خیلی اذیت میشی اینجوری

هر اتفاقی خِیرِ مطلقه ، حتی اگه ظاهرش زشت باشه 🎈           خانوم وکیل