2789
عنوان

حسود نیستم

126 بازدید | 14 پست

موقعی ک خاهر و خواهرشوهرم حامله شدن من خودم یه هفته بود فهمیدم باردارم ولی بچه من سقط شد و اونا بچهاشون الان به دنیا اومدن. هروقت میرم خونه این دونفر با بچهاشون کلی بازی میکنم نگه میدارمشون ولی هرلحظش یاد خودم میفتم. وقتی برمیگردم از خونع هاشون سردرد شدیدی میشم. من حسود نیستم😔🌼 ولی فشار روحی زیادی روم میاد انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من حسودم چون منم پارسال این موقع حامله بودم و تو ۳ ماهگی سقط شد چرا حسود نباشم وقتی همه راحت بچه دارن و به من طعنه میزنن لعنت به این شنس لعنت به این زندگی 

گناه من سادگی بود .

منکه نمیتونم خودمو گول بزنم خیلی حسودم در این مورد خیلی  مردم ثروت رو هم کنن بهترین لباس ماشین تو رفا باشن برام مهم نیست اصلا 

ولی در این مورد خیلی حسودیم میشه یا بهترش قبطه میخورم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

طبیعی منم یه سقط داشتم. شوهرم هر چند وقت میگه الان فلان ماهش بود، الان دنیا اونده بود و ... ان شا ...

ممنونم عزیزم. من همسرم نمیگه این خودمم که هی اینو میگم .

ولی من حسودم چون منم پارسال این موقع حامله بودم و تو ۳ ماهگی سقط شد چرا حسود نباشم وقتی همه راحت بچه ...

من خودم دوتا سقط داشتم سر اولی هم با یکی دیکه حامله شدم اون الان بچش ششماهه ب دنیا اومده‌ . کلا همیشه باید غصه بخورم. ولی حکمت خدا بوده شاید به صلاحم نبوده

منکه نمیتونم خودمو گول بزنم خیلی حسودم در این مورد خیلی  مردم ثروت رو هم کنن بهترین لباس ماشین ...

من کلا بچه حیلی دوس دارم خواهرزادهام بزادرزادم بچهای کوچیک فامیل عاشق منن .منم عاشقشونم بازی میکنم باهاشون بااین که ۲۸سالمه. خواهرزادم همیشه میگه خاله چیشد که خدا بچتو ازت گرفت. هیچ جوابی ندارم بگم میگم خب حتما دوس نداشته بیاد این دنیا‌ . 

هردفعه که سقط داشتم شوک روحی بزرگی بهم وارد شد.ولی خودمو جمع جور کردم. خدا خواست بهم بده نخاستم هم بازم خدایا شکرت. ان شاالله اونایی که اولادی ندارن منتظر و چشم به راه اولادن خدا به زودی زود سالم و صالحش رو نصیبشون کنه

حرفم اینه طبیعی من و همسرمم بچه هم سن مقایسه میکنیم. حست خوب باشه. ان شالله مامان میشی

ان شاالله ممنونم گلم.نمیدونی وقتی منو میبینن میخندن با اینکه دوماهشونه اینقد خوشحال میشم

دلیل سقط هاتون فهمیدین؟

تا هرجا میتونستم پیگیری کردم . مورفو ۲۱بود با ذارو شد ۲۸.

تعدادش۲۱بود با دارو شد ۵۱ . Dfa34بود ولی دکتر گفت لازم نیس دوباره اینو بدین.

خودم انتی تپو بالا بود ۱۵۰ . این ماه دگزا خوردم دیروز ازمایش دادم دیدم شده۵۹

همین

.

تا هرجا میتونستم پیگیری کردم . مورفو ۲۱بود با ذارو شد ۲۸. تعدادش۲۱بود با دارو شد ۵۱ . Dfa34بود ولی ...

ان شالله دفعه بعدی ، سالم و راحت باردار میشی.

به قول شوهرم خدا به بعضیا خیلی چیزا رو راحت میده، به بعضیا سخت.

سخت میده تا قدرشو بیشتر بدونیم.

من همیشه به دخترم همینو میگم، من بارداری اولم با کلی مکافات بوده و واقعا خدارو سپاسگذارم