سلام من حدودا ۶/۷ سالی میشه که تو فضای مجازی اینستاگرام عکسامو منتشر میکنم البته اینم بگم پیجم کاملا دخترونه اس و فقط فامیل و دوستام دارن و
پیجم اکانتش خصوصیه در واقع من از هر مناسبی ی پست یا استوری میزارم الانم قرن ۲۱ هستیم و همه مامانایا حتی پیرامون گوشی ب دست هستن
داستان من برمیگرده ب عروسیم
فردای عروسیم من تمام عکسام و تمام رقصایی ک انجام داده بودم رو ب اشتراک گذاشتم تو پیجم و از نظر شوهرم هیچ مشکلی نداشت چون هم پیجم دستشه هم میدونه هیچ مرد غریبه ای نیس
خانوادمم مشکلی ندارن با این موضوع حتی کلی از فامیلی ما از این پیج هادارن
امروز مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه زند ابرو مارو برده همه عکساشو پخش کرده هزار نفر دست ب دست شده ما ابرو داریم درسته وصلت کردیم بهاشون ن اینکه بیان ابرو مارو ببرن عکس مادرشو سرلختی گذاشته
کلاس حرفایی زد و در من شکست اصلا توقع نداشتم انقد بیشعور باشند ک پشت سرم حرف بزنن
پیگیر ماجرا ک شدم فهمیدم چن تا از فامیلای شوهرم تو پیجم بودن و این حرفارو درآوردن و پخش کرذن و گوش مادرشوهرمم پر کردن
الان من واقعا نمیدونم چجوری برخورد کنم با این مسأله و منم ادمیم ک ب شدت از فضولی کردن تو زندگی اینو اون متنفرم و اصلا دوست ندارم کسی تو زندگیم سرک بکشع
چون ب این اعتقاد دارم ادم با دوتا عکسو چهاراتا کلیپ نباید قضاوت بشه
من اگر صفحه ای اینستاگرام پر از عکسای خودمو شوهرمه ب تو چه
طوری برخورد کردن ک من باعث بی ابرویشون شدم
و تصمیم بر این گرفتم ک تا زمانی که معذرت خواهی نکردن رابطه ای بهاشون نداشته باشم