2777
2789
عنوان

پیج اینستام

86 بازدید | 6 پست

سلام من حدودا ۶/۷ سالی میشه که تو فضای مجازی اینستاگرام عکسامو منتشر میکنم البته اینم بگم پیجم کاملا دخترونه اس و فقط فامیل و دوستام دارن و 

پیجم اکانتش خصوصیه در واقع من از هر مناسبی ی پست یا استوری میزارم الانم قرن ۲۱ هستیم و همه مامانایا حتی پیرامون گوشی ب دست هستن 

داستان من برمیگرده ب عروسیم 

فردای عروسیم من تمام عکسام و تمام رقصایی ک انجام داده بودم رو ب اشتراک گذاشتم تو پیجم و از نظر شوهرم هیچ مشکلی نداشت چون هم پیجم دستشه هم می‌دونه هیچ مرد غریبه ای نیس 

خانوادمم مشکلی ندارن با این موضوع حتی کلی از فامیلی ما از این پیج هادارن

امروز مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه زند ابرو مارو برده همه عکساشو پخش کرده هزار نفر دست ب دست شده ما ابرو داریم درسته وصلت کردیم بهاشون ن اینکه بیان ابرو مارو ببرن عکس مادرشو سرلختی گذاشته 

کلاس حرفایی زد و در من شکست اصلا توقع نداشتم انقد بیشعور باشند ک پشت سرم حرف بزنن 

پیگیر ماجرا ک شدم فهمیدم چن تا از فامیلای شوهرم تو پیجم بودن و این حرفارو درآوردن و پخش کرذن و گوش مادرشوهرمم پر کردن 

الان من واقعا نمی‌دونم چجوری برخورد کنم با این مسأله و منم ادمیم ک ب شدت از فضولی کردن تو زندگی اینو اون متنفرم و اصلا دوست ندارم کسی تو زندگیم سرک بکشع 

چون ب این اعتقاد دارم ادم با دوتا عکسو چهاراتا کلیپ نباید قضاوت بشه 

من اگر صفحه ای اینستاگرام پر از عکسای خودمو شوهرمه ب تو چه 

طوری برخورد کردن ک من باعث بی ابرویشون شدم 

و تصمیم بر این گرفتم ک تا زمانی که معذرت خواهی نکردن رابطه ای بهاشون نداشته باشم 

چ کار زشتی کردن

تو پیجت فقط اونایی ک باهاشون راحتیو نگه دار 

فالورات کم باشن ولی خودمونی باشن خیلی بهتره تا حسود و فضول منم زنداییمو انفالو و ریمو کردم من اهل پست و استوری نیستم اما زنداییم همش دنبال این بود ک ببینه کیا منو فالو میکنن و من کیارو فالو میکنم 😑

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
چ کار زشتی کردن تو پیجت فقط اونایی ک باهاشون راحتیو نگه دار  فالورات کم باشن ولی خودمونی باشن ...

من فک میکردم اینا ادمن نمی‌دونستم اینجوری قراره سرم دربیارن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکردم اینا ادمن نمی‌دونستم اینجوری قراره سرم دربیارن😔

منم ی پسره که باریستای کافه هست رو فالو میکنم چون اون کافی شاپ زیاد میرفتم فالوش میکردم بدون هیچ دلیلی زنداییم تو جمع جلو همه گفت چرااون پسرو فالو داری گفتم ی فالوی ساده دلیل بر عاشق شدن و زیر نظر داشتن طرف نیست شاید بقیه اینجوری باشن ولی من نیستم

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

اونجا که نوشتید ۱۱ تا کرم درموتید چندتا سبز چندتا قهوه ای ۱۱ تا زیاد نیس؟ و برای کل مواد یک قاشق خاکشیر؟ یا برای هر دونه ای که از مخلوط اینا درست کردیم ۱ قاشق خاکشیر؟

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷