2777
2789
عنوان

بهم زنگ نمیزنه

220 بازدید | 17 پست

الان دو هفتس همو ندیدیم قبلش یه روز در میون همو‌ می‌دیدیم معمولا .بعد این مدت بهم فقط یه بار رنگ زده اونم فک کنم من اول زنگ زدم ندیده بود بعدش خودش زد ولی پیام میدیم روزی دو سه ساعتی ولی خب زنگ نمیزنه من دوسدارم زنگ هم بزنیم بهم باهم تلفنی صحبت کنیم

فردا بیدار شد مستقیم بهش بگم چرا زنگ نمیزنی یا باید با سیاست گفت؟ اگه آره چی بگم خوبه که اون اول زنگ بزنه

سیاست یعنی یه کاری کنی بیاد سمتت ...باید محلش نذاری

خاطراتی هست که آدم‌هایش رفته‌اند این خاطرات غم انگیز است، ولی آن خاطرات که آدم‌هایش حضور دارند اما شبیه گذشته نیستند بسیار دردناک تر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ هردو

بهش بگو ی وقت زنگ‌نزنی حال کسیو بپرسی

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
محل نزار بهش خودش میاد ولی اگه پیله کنی میگه چقد اویزونه

ولی واقعا آویزون شدم😑 همه زندگیم شده اون همه فکرو خیال و همه چیم. اصلا اینطوری نبودم قبلا ولی بخاطر اون خوابم آرامشم همه چیم بهم خورده نمیدونم‌ چمه و چطوری ازین وابستگی کم کنم

خیلی بده خودتو مشغول کن خدایی نکرده ولت کنه اونموقع دیدن دار

آره واقعا باید یه کاری کنم خیلی زندگی بدی درست کردم برای خودم از وقتی اومده توی زندگیم.... همش استرس و نگرانی و فکر و خیال و...  بعضی وقتا میگم کلا تمومش کنم خودم برم تا اون نرفته حداقل یه ماه عذاب میکشم بعدش یادم میره ولی اونم نمیتونم