2777
2789
عنوان

خونه آقام قهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 116 پست
آره اینطور اثر شم بیشتره  اصلا بزن اینترنت آیه ی قرآنی برای زبان بند چند مورد میاره  هر ک ...

ممنون عزیزم 😍 😍 اونایی ک خودت مینویسی تأثیر دارن هم اگ دوس داشی بگو. ممنون میشم 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا روز یکشنبه سوره مزمل رو بنویسی با دستت روی صفحه ی بدون خط بعد با آب توی کاسه بشوری و بخوری سحر ...

واقعا؟ منظورت اینکه با دست بنویسی با خودکار ننویسی؟بعد رو برگه ای خط کشی نشده باشه مثلا روبرگهa4

ممنون عزیزم 😍 😍 اونایی ک خودت مینویسی تأثیر دارن هم اگ دوس داشی بگو. ممنون میشم 🙏

خاره دو تا آیه ی سوره یس بود نوشتم چند ماه پیش برای محبت شوهر یادم رفته کدوم بودن قایمشان کردم فقط غذای محبت باید روز سعد باشه مثلا پنجشنبه یا جمعه

یه دعا هم برای تعویذ بچه از اینترنت نوشتم 

سوره مزمل هم روز یکشنبه نوشتم تو کاسه با آب شستم آب شو خوردم برای باطل سحر و جادو

غذای محبت زن و شوهر خیلی اثر داشت 2تا آیه سوره یس بود الان چند ماهه با هم خوبیم

خاره دو تا آیه ی سوره یس بود نوشتم چند ماه پیش برای محبت شوهر یادم رفته کدوم بودن قایمشان کردم فقط غ ...

عزیزم اگ آیه هارو دقیق بهم بگی ممنونت میشم باور کن تاعمردارم دعا گوت میشم

عزیزم الان دیر وقته اذیت نشی میخای بمونه فردا؟؟ 

ان اصحاب الجنه البوم تا آخر آیه فکر کنم آیه 44هست تا لهم ما یدعون اینو هم خان دم به گلاب دمیدم باهاش صورت مو شستم 

اون دو تا آیه رو نمیدونم نوشتم کجا قائم کردم چند ماه پیش