2777
2789
عنوان

پختن کیک

113 بازدید | 12 پست

سلام رفقا. امروز یه پودر کیک آماده و شیر و تخم مرغ گرفتم میخام کیک درست کنم همزن برقی و فر ندارم دستور روش خیلی سادشو کسی بلده؟ 

من پارسال رو بخاری درس کردم محشر شد متاسفانه دستورشو گم کردم. 

یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من امشب درست کردم اصلا جالب نشد 

۲۰دقیقه توفر بود آخر خمیرش خام بود

نمیدونم چرا کیکام پفکی وخوب نمیشه بااینکه همه چیز روطبق دستورمیرم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از رو جعبه تو ضیح داده با جی قاطی کنی بعد بریز موادو تا قبلمه تفلون نچسب چرب شده روی گازم شعله پخش ک ...

مرسی گلم

یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
جون جدت بخاب نصف شبی همین تاپیک بغلی دارن از سروصدای همسایه ناله میکنن

خونه ما ویلاییه سر صدا نمیره نگران همسایه های ما نباشید

رو جعبه پودر کیک نوشته طبق اون برو  بعد تو قابلمه نچسب بریز تا ۴۰ دیقه درش رو بزار و برندار و ...

ممنونم

وای من امشب درست کردم اصلا جالب نشد  ۲۰دقیقه توفر بود آخر خمیرش خام بود نمیدونم چرا کیکام پفک ...

من 2 بار درست کردم هر دوبارش محشر شد بافت اسفنجی و داخلشم عالی پخته بود حیف دستور پخترو گمش کردم

من امروز تو قابلمه کیک موز درس ت کردم خوب شده بود. طبق همون دستور پاکت درست کن. با چنگال خیلی هم بزن

مرسی گلم. همزن دستی دارم چنگال چرا