2777
2789
عنوان

عمه سلیطه....بیاین.

184 بازدید | 12 پست

خانما یه عمه دارم خیلی بدجنس وحسود واصلا دستش به کار خیر نمیره وزیر پا یه مرد زن وبچه دارم نشست وصیغش شده الان چند ساله وحسابی مرد رو تیغ زده وهمش ازش پول میگیره زمین گرفته وکلی پنهان کاری هم داره از شوهرش خلاصه دوماه پیش من عمل کیست تخمدان داشتم خانوادم نبودن شوهرم به همین عمم گفت یک روز بیاد بیمارستان پیش من ولی عمه نیومد وبهانه آورد چند ماه پیشم پیام داد به شوهرم کلی چرت وپرت وحرف بد زد چون شوهرم با ماشینمون نبرد خانمو ببره بره  واکسن بزنه.ویه جشن برای پسرم ک تازه دنیا اومده بود گرفتیم هر چی التماس این عمه کردیم نیومد.حالا دیروز عمه زنگ زده به شوهرم که کار دامادمو درست کن بره استحدام ارتش بشه چون شوهرم آشنا داره یعنی پارتی بازی وسفارش کن.حالا شما بودین بر اش این کارو میکردین؟.میخوام به شوهرم بگم براش کاری نکنه چون خودش کار خیری برای کسی نمیکنه در مواقع لازم.شما بودین به شوهرتون میگفتین سفارش دامادشو بکنه یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا وقتی میتونی کاری نکنی تو برا اون انجام نمیدی دومادش بنده خدا چرا این وسط لطمه ب زندگیش بخوره بخاطرر رفتار یکی دیگه،اینجور فکر کن ک خدا ادرس تو رو داده مثل ی فرشته از طرف خدا مامور شدی ک اگه میتونی گره از زندگی کسی باز کنی

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
ببین به عمت بگو سپردیم، ولی در واقعیت نسپر... هربارم زنگ زد گفت چی شد بگو گفته پیگیری میکنم ایشالا ک ...

به نظرتون پارتی بازی نکنه شوهرم؟از طرفی واسه پسره عذاب وجدان میگیرم.

ببین به عمت بگو سپردیم، ولی در واقعیت نسپر... هربارم زنگ زد گفت چی شد بگو گفته پیگیری میکنم ایشالا ک ...

چند روز دیگه خود پسره با شوهرم میخواد بره پیش سرهنگ...نمیشه که

چرا دروغ؟؟؟

چون اگه مستقیم بهش  بگه نه نمیتونم کارتو درست کنم، با توجه به چیزی که از عمشون گفتن، احتمالا برخورد تندی خواهد داشت و ناراحتشون میکنه، اگر هم که بخواد انجام بده، پارتی بازی واقعا کار غیر اخلاقی هست. اینجاس که برای حفظ آرامش خانواده یه دروغ مصلحتی بگه بهتره

به نظرتون پارتی بازی نکنه شوهرم؟از طرفی واسه پسره عذاب وجدان میگیرم.

اگه صلاحیت شغلی رو که قرار بدست بیاره، نداشته باشه و صرفا با پارتی بازی اومده باشه: نکته اول پول بیت المالی که قراره به عنوان حقوق بهش بدن گردن شماست. دوم شما با پارتی بازی به ناحق جایگاه کس دیگه ای که دارای صلاحیت این کاره رو میگیرید و به فامیلتون میدید.