2777
2789
عنوان

داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 93 پست
خوبه ک  مثله یه بنده خدایی خوبه ک داداش داره و یه زره غیرت نداره؟

راضی بودم من ب خدا کلافه شدم واس هرچیزی ب جای بابا مامانم باید از اون اجازه بگیرم ب حجابم ب همه چیم کار داره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینجوری داداش خوب نیس  داداش اونیه ک اگه شوهر خواهرش به خواهرش چیزی گفت بزنه تو دهنش

اینا مال فیلماس😂😂😂اگه داداش واقعی باشه به دامادش یاد میده خواهرش حرف اضافه زد بزنه تو دهنش

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»

چون ب واقعیت دیدمو براش خیلی گریه کردم  چی میشد منم همچین داداشی داشتم؟

اونا همه ظاهرن عزیزم هیچ کس نمیاد تو جمع به خواهرش بی احترامی کنه که

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»

خوش ب حالت یعنی به خدا انفدر گریه کردماااا 

یعنی فقط یه دونه دختری ؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
این فیرتی شدند نچشیدی نمیدونی چقد سخته بعضی موقع ها میخوایی بکشیشون تو سرت درر میکنه😂

دلم واقعا یه داداش بزرگتر میخواد 

اصلا هرچی سختی هم داشته باشه قبول ولی مت دلم داداش میخواد 

ب هرحال 

بیا مال منو ببر😂😂بخدا شبا گریه میکنم بخاطر اینکه باهام حرف نمیزنه هی میگم خداکنه زودتر یه شوهر خوب گیرم بیاد از خونمون برم

بیا مال منو ببر😂😂بخدا شبا گریه میکنم بخاطر اینکه باهام حرف نمیزنه هی میگم خداکنه زودتر یه شوهر خوب ...

بدش 😭😭💔💔

یه پسرخاله خوب و پسر عمه خوبم نداریم بیاد بگه منو جای داداشت ببین☺️💔چقدر بی کسم من

من دو تا داداش دارم ماه

کار خاصی نمیکنند ولی محبت دارند

یکیش ۳ سال از من کوچکتره برام غیرتی میشد منم گوش میدادم به حرفش  اگر با کسی شوخی میکردم دعوام میکرد

اگر بلوز شلوار بودم میگفت برو دامن بپوش

بزرگتره کاری بهم نداشت که گیر بده یه سال از من کوچکتره ولی وقتی مشورت بخوام میرم پیشش

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز