2777
2789
عنوان

داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 93 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فکر میکنی داداش اینی نیست که میگی اونایی که دارن میدونن چی میگم 

دقیقا ترجیه میدادم خواهر داشته باشم 

داداش من که اصلا عاطفه نداره برای من 

الانم چند ماهه قهریم😓

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»

چندروز پیشا رفته بودیم عروسی داداش عروس اومد با عروس رقصید عروسو بوس کرد، 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

عزیزم عوضش من بخاطر اینکه داداشام اصلا بهم توجه ندارن از طرف شوهرم همش حرف میشنوم از وقتی داداشام بزرگ شدن یه روز اروم نذاشتن واسمون 

دوتا دارم بقدری بدن ک کاش آدم یا نده یا اگ میده خوبشو بده نوه مونو نمیدونیم چ شکلیه 

یکی دیگ از داداشمم درباره عروسیش ع تایپیک زدم برو بخون سیر شی از داداش داشتن

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
این ک داداش پشتیبانت باشه برات غیرتی بشه  توروز عروسیت بیاد باهات برقصه

چقدر رویایی هستی 

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ..... ذن بودیسم: « حقیقت مستقیم در چشمان شما قرار دارد. این همه چیز است.دیگر چه میخواهید؟ آیا کافی نیست؟»

عزیزم عوضش من بخاطر اینکه داداشام اصلا بهم توجه ندارن از طرف شوهرم همش حرف میشنوم از وقتی داداشام بز ...

اینجوری داداش خوب نیس 

داداش اونیه ک اگه شوهر خواهرش به خواهرش چیزی گفت بزنه تو دهنش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز