2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن همه چی رو پاک کن 

عکس و فیلم و پیام و چت و خاطره و هر چیزی که تو رو یاد اون می اندازه .

یه مدت آهنگ گوش نده 

کلیپ های عاشقانه نگاه نکن 

به بدی هاش فکر کن و از خدا بخواه که کمکت کنه فراموشش کنی 

بزن از همه جا بلاکش کن 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

منم تو همین وضعم قرانو دعا زیاد بخون اروم میشی

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
جای هر خری رو با یه اسب پر کن

اینکار درست نیس اگه بلافاصله وارد رابطه با یکی دیگه بشه باعث میشه هی طرفو با قبلیه مقایسه کنه

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
اینکار درست نیس اگه بلافاصله وارد رابطه با یکی دیگه بشه باعث میشه هی طرفو با قبلیه مقایسه کنه

من‌نگفتم که سریع یه اسب پیدا کنه

گفتم باورداشته باشه که هر خری رو میشه جایگزین کرد

I am a Cute Mad Girl

ببین یوتیوب فیلمای جذب عشق رو نگا کن اساس همشون اینه ک هرچقدددد تو از طرف فاصله بگیری اون ب همون میزان میاد سراغت قانون جذب همینه...تا وقتی برا بدست اوردنش اصرار کنی ن تنها ب دست نمیاری بلکه بدتر از دست میدی رهاش کن میدونم سخته خودمم همین شرایطو دارم ولی فعلا دارم با قانون جذب میرم جلو و دو روزه حالم خوبه خداروشکر.همین ک رهاش کردی قیدشو زدی اون میاد التماستو میکنه...همه ی اینا اثبات شدس