2777
2789

سلام گلم نفرین بتو هم بر میگرده بهترین انتقام فقط بگو خدایا به تو سپردم که خودت جوابش بدی  ببین خدا باهاش چی کار کنه

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداسرخودت میادفقط بگوخدایا میسپارم ب تو

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
نفرین پر از انرژی منفی و برمیگرده به خودت فقط بسپارش بخدا

خیلی بهم ظلم شده حتی به بچه ی کوچیکم باید تقاص پس بدن قلبم اتیش میگیره نمیتونم تحمل کنم منو بیچاره کنن و راست راست راه برن هیچیشونم نشه

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
خیلی بهم ظلم شده حتی به بچه ی کوچیکم باید تقاص پس بدن قلبم اتیش میگیره نمیتونم تحمل کنم منو بیچاره ک ...

اخه اینطوری فقط به خودت ضربه روحی میزنی

خدا خودش میدونه چکار کنه . فقط یهش توکل کن

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  

نفرین نکن. برا خودت دعا کن، دعا کن اینقد خدا بهت بده که فراموش کنی کی اذیتت کرده. احتمالا یکی دلت رو شکسته. منم یکسال پیش یه از خدا بی‌خبر بد جور لهم کرد. اوایل همش به خدا میگفتم تقاصمو بگیر . اما الان میگم خدایا اینقدر بهم بده که خوشبختیمو عاقبت بخیری و خوشحالیمو هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا ببینه و حسرت بخوره🤲🤲 به خدا همه دعاهام با حال گریه و تضرع و امید هست اما نمیدونم چی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز