2777
2789
من تاپیک مثبت زدم هیشکی نیومد🥺🥺

نمیدونم این چهره ناراحته یا نه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاپیک مثبت زدم هیشکی نیومد🥺🥺

بیا اینجا عزیزم 

بابا یکم مثبت باشیم غم که همیشه هست خودمون باید رو خودمون کار کنیم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
بیییییااااااااا زووووود باش چی شده حالت خوبه؟

من هییچیی کلا انرژیم بالاست و حالم همیشه خوبه چون کاری که لذت بخش رو انجام بدم مگه خیلی شرایط بحرانی پیش بیاد که حالمو بهم بزنه تو چرا حالت میگی اوکی نیست؟

واقعا  حالم همینطوری بد هست میام یه چرخی تو سایت میزنم بدتر حالم بد شد خدا بهمون کمک کنه

اره همش منفی نصفشم الکیه خودشون درست میکنن اینا که شات از چت میزارن 😐

😁 این چهره بیشتر شبیه منتظره تا ناراحت

دیگه نداشتم اینو ب عنوان همدردی در نظر بگیر  

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
من هییچیی کلا انرژیم بالاست و حالم همیشه خوبه چون کاری که لذت بخش رو انجام بدم مگه خیلی شرایط بحرانی ...

من اوکی اوکیم😄👌

اینجا کلا منفیه تاپیکه بخاطر این یکم یجوری شدم

یه چیزی هست اعتقاد داریم خوشی رو بگیم چشم میخوریم یا خوشی رو بگن همه بهشون میپرن ولی اگه ناخوشی رو ب ...

وای این خیلی غلط بابا بخدا من همیشه حالم خوبه خوشیامم جار‌میزنم اما تا موضوعی پیش نیاد که واقعا مهم باشه من حالم بد نمیشه چرا فکر میکنیم ناراحتی میتونیم بگیم خوشی نه؟درصورتی که موقع ناراحتی مردم خوشحال میشن یه حسی بهشون دست میده که بدبخت تر از ماهم هست

اونقدر بدم میاد از اینایی که تا یه چیزی میشه میگن اینجا ایرانه انگار همه دنیا به جز ایران تو  بهشت هستن و زندگی گل و بلبلی دارن فکر کنم از نظر خودتحقیری اینجا رتبه اول داره البته خب یه سری هم هدفمندانه قصد تخریب و تفرقه‌افکنی دارن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))