2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوشم

19280 بازدید | 21 پست
سلام به همگی
اول بگم شاید خوندن این سوالم کمی ناراحت کننده باشه برای همین اگه حساس هستید نخونید.

من یه 5 روز پیش رفتم گوشمو سوراخ کردم الان بدجوری عفونت کرده. نمی دونم واسه اینه که سنم بالاست یا چیه. 24 سالمه. سه سال پیش هم سوراخ کردم (از بچگی سوراخ نکرده بودم) اون موقع هم کمی عفونت کرد اما این طوری نبود. یه مدت که گوشواره ننداختم انگار بسته شده بود. منم رفتم دوباره سوراخ کردم. هر کاری هم روی اون کاغذ مربوط به سوراخ کردن گوش نوشته بود رعایت کردم.
اما الان خیلی داغون شده. این گوشواره هایی که خودشون می دن رفته توی لاله ی گوشم به اندازه ی گردیش جا باز کرده! ترسناک شده.
کسی تجربه ای داشته؟ خوب می شه؟ می ترسم جاش بمونه یا بدتر بشه. امروز رفتم کلینیک دکتر بهم آنتی بیوتیک و کرم تتراسایکیلین داد اونا رو هم استفاده می کنم. دکتره زیاد دقت نکرد ولی. درد داره، چرک داره و همون طور که گفتم ناجوره.
اگه در این مورد تجربه ای دارید ممنون می شم راهنمایی کنید.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
عزیزم شما پیچ گوشواره را خیلی سفت کردی برا همین ازاد نبوده مجبور شده بره تو گوشت. پیچش را شل کن باید ازاد باشه و قشنگ بتونه حرکت کنه.نباید خیلی بچسبونیش به گوشت.
دکتر کرم انتی بیوتیک میدن معمولا استفاده کن.
نگران گوشت هم نباش خوب میشه من زیاد دیدم اینطور میشه دلیلش اینه که زیاد سفتش کردی
منم دانشجو بودم وقتی گوشم رو سوراخ کردم.عفونت کرد و خیلی اذیتم کرد....مدتی هم گوشواره نندازم همونگوشم که عفونت کرده بود بسته میشه......اینهمه ادم تو دنیا هر روز گوشاشونو دو تا سه تا سوراخ می کنن این بلا سر ما میاد فقط!
همون گوشم که عفونت کرده بود الان لالش خیلی حساسه به گوشواره ها..مثلا گوشواره سنگین بندازم تا دو سه روز درد می کنه و ترشح داره...

گوشواره رو شل کن طوری که تکون بخوره تو گوشت.....پماد رو که مالیدی گوشواره رو تکون بده تا پماد بره توش......اب نزن بهش.....
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم فکر نکم ربطی به سن داشته باشه من هر گوشم 5 تا سوراخ دار یکیشم بالای لاله گوشمه که 22 سالم بود سوراخش کردم نیکتا راست میگه باید پیچشو شل نگه داری مدام با الکل ضدعفونی کنی با دستتم هی به دو طرف بچرونیش یکم درد داره ولی از فردای روزی که سوراخ کردی این کارو بکن بزار هوا برسه یهش زودم این گوشواره که خودشون میدن رو عوض کن طلا بزار اگه طلا دوست ندری حتما موقت بزار جون چیزای دیگه باعث عفونت میشه من برای همه سوراخای که کردم 2 روز بعد یا فرداش عوض کردم البته سوراخ بینیم 2روز کمل بود شاید 3 روز چون غضروف زود بسته میشه ی مدت طولانی گوشواره بزاری بسته نمیش مگر اینه گوشت از اینا باشه که زود بسته میشه که اونم هر از چندی یه چیز بنداز بسته نشه
نیکتا، سولماز و مری عزیز واقعاً ممنون از راهنمایی هاتون. لطف کردید :)
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
سلام..منم 24سالمه توی تیر گذشته گوشمو یه سوراخ دیگه کردم..مال من هم خیلی عفونت کرد لاله گوشم داشت میترکید اینقدر که باد کرده بود..
علی رغم عفونتش یه مدت گذاشتم همون گوشواره که باهاش سوراخ کردم بمونه بعد که مطمئن شدم سوراخش بسته نمیشه درشون اوردم بعد تو طول روز چندبار بهش بتادین و الکل میزدم بعد گوشواره رو چرب میکردم میکردم داخلش که سوراخ بسته نشه..
گوش من به بدلیجات حساسیت داره نقره خریدم انداختم تو گوشم الان دیگه خوب خوب شده..
توهم اگه میتونی گوشوهره کوچیک نقره یا طلا بنداز گوشت..گوشت هم با الکل و بتادین ضدعفونی کن
مرسی ایران دخت از راهنماییت.
عزیزم همونجوری که دوستان گفتن گوشت به گوشواره حساسیت داده
حتما اون گوشوارتو در بیار گوشواره نقره بنداز
تزریقاتی به زنداداشم گفته بود چیزی لازم نیست بهش بزنی
حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته باز اید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد
ممنون مهنا جان امروز می خوام گوشواره هامو عوض کنم.
مامان سمیرا من تحمل کردم آنتی بیوتیک و پماد هم مصرف کردم الان عفونتش خیلی کمتر شده. ولی یکیش درد داره هنوز. امروز گوشواره ام رو عوض می کنم ببینم چی می شه.
مرسی از این که جوابمو دادید.
می خواستم بگم من گوشواره ام رو عوض کردم نقره انداختم. از آنتی بیوتیک و پماد هم مرتب استفاده کردم و الان فقط کمی زخمه. اما عفونتش خوب شده.
ممنون از همگی به خاطر راهنمایی.
در ضمن به نظر من گوشواره های مربوط به سوراخ کردن گوش باید برای بچه ها و بزرگترها جدا باشه.
خب لاله ی گوش بچه ها نازکه.
ولی گوشواره ی من رفته بود توی گوشم چون لاله ی گوشم کمی کلفت تره. پیچش هم بیشتر از اون شل نمی شد، یعنی اگه کمی هم باز می کردم می افتاد از گوشم.