2777
2789
عنوان

من حالم خیلی بده

113 بازدید | 6 پست

من یه ازدواج گند و از نظر خودم افتضاح داشتم که با یکی از هم دانشگاهیام از سر دلسوزی ازدواج کردم

خ بددهن و عصبی  هست اولاش کلا درگیری فیزیکی داشتم الان مدتیه آروم شده

بیش از حد تنبله تو رابطه جنسی تو کار کردن درس خوندن تو همکاری تو فکر آینده بودن

مثلا بعد رابطه بلافاصله میگیره میخوابه بدون توجه به من

درس نمیخونه ک استخدام بشه یه کار درست درمون پیدا کنه

من خیلی همش دارم انرژی خرج میکنم و امید میدم بهش اما اون انرژیم رو حتی میگیره

درس میخوام بخونم انقد انرژی منفی میده که ناامید میشم

خودم کار میکنم درامدم و رتبه شغلیم بالاتره

یه مدت یکی از همکارا بهم ابراز علاقه میکرد طوری ک من هیچ وقت همچین احساسی نداشتم

برا اینکه اون روم تاثیر نذاره اومدم به شوهرم نزدیک تر شدم که اونم باز اون روش رو بهم نشون داد 

بیزارم از این زندگی همش شده افسردگی

بخاطر مادر پیرم ک غصه نخوره خودم رو خوب و خوشحال نشون میدم ولی دور از جوون اگه بعد صد سال مادرم بمیره اولین کاری ک میکنم طلاق از این مرده

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

منم تقریبا همچین شوهری دارم

اگه میتونستم منم طلاق میگرفتم

اما اصلا شرایطم خوب نیست

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید مادرت چیزیش شه تا جدا شی

خب باخنده ازش جداشون ک مادرت غصت رو نخوره

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
حتما باید مادرت چیزیش شه تا جدا شی خب باخنده ازش جداشون ک مادرت غصت رو نخوره

انقد فتنه به پا میکنه دوسه بار رفتم قهر خونه مادرم واقعا همش باعث دردسر میشه برام

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
انقد فتنه به پا میکنه دوسه بار رفتم قهر خونه مادرم واقعا همش باعث دردسر میشه برام

مهم نیست انقد زورت رو بزن انقد انرژی مثبت بفرست تا جدا شی تا ازاد شی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️