2777
2789
عنوان

خامه کشی کیک

546 بازدید | 8 پست

خانما من میخام برم کلاس خانه کشی ولی بمن گفتن خودت کیک درست کن بیار.

فقطم  اندازه موادشو دادن .یه B.p ام هس نمیدونم چیه این.

فوندانت و رنگ و خامه ام گفتن ببرم ولی نمیدونم چقد و چه رنگی باید ببرم .

یکی میتونه راهنماییم کنه لطفاااا🥺🥺🙏🙏🙏 

بی _پی 

بکینگ پودره 

مقدار موادم از مربی بپرس 

اگه از الان بهت درست جواب نده تو کلاسشم چیزی یاد نمیگیری و بهتره اصلا پیشش نری بهتره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من کیک می پزم, این دستور کیک شیفون مناسب خامه کشی عالی می شن حتما پیمانه خریداری کن از قنادی،

.

#کیک_شیفون 

بدون جدا کردن زرده و سفیده

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

آرد یک و نیم پیمانه

شکر 1پیمانه سرخالی

روغن کمی بیشتر از یک چهارم پیمانه

آب کمتر از یک چهارم پیمانه

آب و روغن با هم نصف پیمانه میباشد و باید انها را روی هم بریزیم

بیکینگ پودر 1ق چایخوری استاندارد

وانیل: نوک ق چایخوری

طرز تهیه

ارد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید ( اگر از کاکایو استفاده کردید، کاکایو هم با این مواد الک کنید). سعی کنید برای پایه کیک با خامه حتما کاکایو اضافه کنید چون این کیک واقعا شکلاتیش با خامه عالی میشه. دو تا سه قاشق از ارد کم کنین و به جاش کاکایو بریزید. 

تخم مرغ و شکر و وانیل رابا همزن به مدت 10 دقیقه میزنیم تا کشدار و کرمی شود و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس 1پیمانه از آرد را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم. بعد از آن, آب و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت نصف دیگر آرد را اضافه و با لیسک به صورت زیر و رو هم میزنیم، وقتی کاملا یکدست شد داخل قالبمان را کاغذ روغنی انداخته فقط روی کاغذ را چرب میکنیم. اصلا جداره قالب را چرب نکنید چون بعد از پخت از قالب جدا میشود و کیکتان کوچکتر میشود. موادمان را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در دمای 170 درجه سانتی گراد میگذاریم.حتما بعد از 40 دقیقه چک کنید.

به ازای هر تخم مرغ که اضافه میکنیم باید 25 گرم شکر و 25 گرم آرد اضافه کنیم و بقیه مواد را هیچ تغییری نمیدهیم. یعنی برای 6 تخم مرغ باید 50 گرم آرد و 50 گرم شکر اضافه کنیم.

اما برای 8 تخم مرغی کاملا همه مواد دو برابر میشود.

در صورتی که بخواهیم کیکمان شکلاتی باشد باید به هر میزان که پودر کاکایو اضافه میکنیم، به همان میزان از آرد کم کنیم.گ

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی _پی  بکینگ پودره  مقدار موادم از مربی بپرس  اگه از الان بهت درست جواب نده تو کل ...

فقط بم گفتن برم فلان قنادی اونجا همه چی داره . نگفت مقدارشو ☹ هزینه رو جلو تر گرفتن

خامه واسه این دستور که واست فرستادم یک کیلو و نیم بگیر، خامه قنادی کولاک 

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
😍😍😍😍😍مرسی عزیزم⚘⚘⚘⚘

خواهش می کنم موفق باشی عزیزم 🌹🌹🌹