2777
2789
عنوان

کوتاه کنم یا نه🥲

223 بازدید | 33 پست

بچه ها من موهام کم پشت تار موهام نازکه طول میکشه تا بلند بشه الان تقریبا تا کمرمه بنظرتون مصری بزنم یا ن

از ی طرف دلم میخواد کوتاه کنم از ی طرف دلم میخواد بلند باشه🥲

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تا کمرم بود فر درشت موهام کوتاه ردم عالی شده منم مصری زدم خیلی راهتم باهاش

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️
اره مال منم خیلی خوب شد به نظرم الان موهای کوتاه ترندن ولی باز مونده به سلیقه 

اره والا مونده به سلیقه اما مویه کوتاه عشقه نگهداریش هم خیلی راهته 

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️
کوتاه کن

میترسم پشیمون بشم🚶🏻‍♀️

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
قلبت چی مگع؟

میدونم کوتاه کنم پشیمون میشم

ولی از ی طرفم میگم کوتاه کنم بهش برسم موهام جون بگیره

تو دوراهی بدی گیر کردم

اره والا مونده به سلیقه اما مویه کوتاه عشقه نگهداریش هم خیلی راهته 

اره منم زمانی که بچه بودم عاشق بلند بودم بعد دیدم نه بابا فایده ندارد هیی برو حموم تمیز سه بعد باز روز بعد چرب شه دیگه دلو زدم به دریا و کوتاه کردم بعد مامانم گفت که کوتاه نکن حیفه بعد کوتاه کردن گفت چه قدر عوض شدی و خوشگل شدی 😍😂😂😂😂😂😂😂 به نظرم گاهی تنوع هم خوبه آدم روحیش هم عوض میشه 😍

ببین کدوم بهت میاد

صورتم کشیده اس...ولی خب میگم کوتاه کنم بهش برسم جون بگیره

میدونم کوتاه کنم پشیمون میشم ولی از ی طرفم میگم کوتاه کنم بهش برسم موهام جون بگیره تو دوراهی بدی گ ...

اگه دوست داری کوتا کن من رفتم تو نت مدل موی کوتاه سرچ کردم دیدم چه قدر قشنگ دیدیه میشه بعد زدم واقعن هم خوشگل شد بعد اون دختر خالم هم رفت کوتاه کرد 😂😂😂