2777
2789
عنوان

تولدمه

135 بازدید | 15 پست

سلام 

بیستو سوم تولدمه

اگه ایده ای چیزی دارین بگین .

مثلا من دوست دارم ایندفه خودم کیک درست کنم و تزیین کنم .

کسیم دعوت نمیکنم دوست دارم خودمون تنها باشیم .

اگه عکس خوبی دارین بفرستین ایده بگیرم

حتی اگه در مورد ژست عکاسی هم باشه ممنون میشم چون دوست دارم عکسای باحال بگیرم

در کل دوست دارم اینبار یکم یکم متفاوت باشه 

پیشاپیش ممنونم از اونایی ک کمک میکنن🙏🙏 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

تولدت پیشاپیش مبارک

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیشاپیش تولدت مبارک 🎂🌹

اگه واسه خودت هدیه نگرفتی حتما یه هدیه بگیر و شب تولدت به خودت تقدیم کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
سلام منم ۲۴ تولدمه👋    

وای خیلی خوشحال شدم مبارکه عزیزم 

چیکار قراره بکنی برنامه ای داری؟😕😁

پیشاپیش تولدت مبارک 🎂🌹 اگه واسه خودت هدیه نگرفتی حتما یه هدیه بگیر و شب تولدت به خودت تقدیم کن

اوو یس چ خوب😊😊

نمیدونم چقد ب درد بخوره

سفارش دادم برا تولدم 

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
وای خیلی خوشحال شدم مبارکه عزیزم  چیکار قراره بکنی برنامه ای داری؟😕😁

ممنون از شما هم مبارکککک

هیچ برنامه ای ندارم امیدوارم بقیه هم یادشون برررره

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
سلام منم ۲۴ تولدمه👋    

تولدت پیشاپیش مبارک 🎂🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
چقد خوشگلههه 😍😍

فدات شم

داخل این موز و گردو بود بین لایه ها

توام بذار اگ میخوای خامه کشی کنی

اگ نه داخل خود کیک استفاده کن

ممنون از شما هم مبارکککک هیچ برنامه ای ندارم امیدوارم بقیه هم یادشون برررره

ایشالا همه یادشونه و سوپرایزت میکنن😂😘