2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

2719 بازدید | 16 پست

سلام خانم های عزیزم که قرص اورژانسی مصرف کردن میشه بیاید

من سه روز بعد از اخرین روز پریودیم ی رابطه ی بدون محافظت داشتم که بعد از 40 ساعت قرص اورژانسی خوردم و درست 8 روز بعدش به لک بینی قهوه ای رنگ افتادم 24 ساعت اما بعدش به خونریزی کم مثل روز 5 پریود عادیم افتادم دو روز اما از روز 4 تا امروز که روز 6 هست لک بینی قهوه ای دارم که قطع و وصل میشه 

میخوام بدونم این حالت عادیه و امکان بارداری هست به نظرتون قبل هم این قرص رو خوردم اما روز های پایانی دورم بوده که استفاده کردم از قرص و پریودیم اصلا این جور نبوده 

نا گفته نمونه از بس پیاده روی کردم و دمنوش زعفران و زرشک و دارچین خوردم که حد نداره

امکان بارداری نیست. ولی من یه بار قرص اورژانسی خوردم..  تا چند ماه پریودیم بهم ریخت نابود شدم تا دوباره تنظیم شد.خیلی بده هورمون هاتو بهم میریزه

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

3روز بعداز پاک شدن ازپریود اصلا احتمال بارداری نیست چون تا زمان تخمک گزاری حداقل 5 روز مونده واسپرم هم درشرایط مساعد تا 72 ساعت می تونه زنده بمونه باز 2روز باقی می مونه تا آزاد شدن تخمک پس نیازی به قرص اورژانسی هم نبوده الان هم این خونریزی ها ولکه بینی ها به دلیل عوارض قرص اورژانسی. 

امکان بارداری نیست. ولی من یه بار قرص اورژانسی خوردم..  تا چند ماه پریودیم بهم ریخت نابود شدم ت ...

پریودیت چطور بود اون موقع 

مال من اصلا عادی نیست میترسم بخدا

پریودیت چطور بود اون موقع  مال من اصلا عادی نیست میترسم بخدا

تو یه ماه دوبار میشدم و همش هم لکه بینی

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
3روز بعداز پاک شدن ازپریود اصلا احتمال بارداری نیست چون تا زمان تخمک گزاری حداقل 5 روز مونده واسپرم ...

تازه نامزد کردم و استرس دارم میشه مطمئن بود از باردار نبودن

تازه نامزد کردم و استرس دارم میشه مطمئن بود از باردار نبودن

آره کاملا مطمئن باش بعد قرص اورژانسی هم که خوردی اونم کاملا مانع بارداری میشه با توجه به اینکه شما نامزد هستید ونگران بارداری لا اقل درهنگام رابطه از ک ا ن دوم استفاده کنید چون مصرف قرص اورژانسی باعث آسیب های جدی به ذخیره تخمدان میشه.